Anca Pandrea, de urgență la spital: „Nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă”

Problemele se ţin lanţ de Anca Panderea. Recent, actriţa a ajuns din nou la spital din cauza tensiunii ridicate.

04 iul. 2022, 11:34
Anca Pandrea, de urgență la spital: „Nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă”

Căldura din ultimele zile nu-i prieşte actritei Anca Pandrea. Recent, a ajuns din nou la spital.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30.

La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (de la injecțiile făcute la spiotal, n.r.), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută”, a mai povestit actrița Anca Pandrea, pentru Click! 

Citeşte şi: Anca Pandrea a trecut prin momente cumplite. Actriţa a ajuns de urgenţă la spital, iar acum are mâna imobilizată: „Am crezut că o pierd! E tăciune!”

Acum este acasă, dar a povestit că zilele următoare ar trebui să se întoarcă la medic, pentru a face o analiză mai complicată, o endoscopie.

Citeşte şi: Clipe cumplite pentru Anca Pandrea. Actrița a trecut printr-un incident greu: ”Am căzut pe scări, cu capul în jos!”