Clipe cumplite pentru Anca Pandrea. Actrița a trecut printr-un incident greu: ”Am căzut pe scări, cu capul în jos!”

Anca Pandrea și-a făcut făcut simțită prezența la expoziția de artă plastică cu scop caritabil „Coregrafia Artistului”.

10 feb. 2022, 08:56
Clipe cumplite pentru Anca Pandrea. Actrița a trecut printr-un incident greu: ”Am căzut pe scări, cu capul în jos!”

Clipe cumplite pentru Anca Pandrea. Actrița a făcut un adevărat efort să ajungă la eveniment având în vedere că a trecut printr-un incident major. Aceasta a primit și un tablou pictat de un artist, în care se afla ea și Iurie Darie.

Clipe cumplite pentru Anca Pandrea. Actrița a trecut printr-un incident greu: ”Am căzut pe scări, cu capul în jos!”

Actrița a reușit să capteze privirile celor din jur, fiind îmbrăcată elegant, cu pantaloni, bluză și sacou, toate de culoare neagră. Aceasta a dezvăluit că a făcut un adevărat efort ca să ajungă la teatru, având în vedere că în ultima perioada nu s-a simțit deloc bine. După ce a trecut printr-un episod de răceală serioasă, aceasta a reușit să ia o căzătură urâtă acasă. Actrița s-a ales cu dureri și vânătăi pe braț!

“Am o vânătaie de la cot până la umăr, am căzut, din neatenție. Ca să fac o glumă, pictorii aflați aici, la expoziție, pot lua de la mine și verde, și galben, și albastru, și maro, și mov… de la vânătaia mea (râde- n.r.). Da, am făcut un efort să ajung la expoziție pentru că, vă spuneam, am căzut ca un bou pe scări. Am pus dezinfectant, pastile, în toaletă, am acoperit, și m-am dus pe scări la toaleta de vară. O dată, de două ori. Și apoi am am stins lumina, de ce… nu știu. Și am căzut pe scări cu capul în jos, picioarele pe scări, nu pot să-ți arăt ce am pe mână.

Noroc că eram cu o prietenă, Zoița, am strigat la ea și m-a ajutat să mă ridic. Din neatenție. De atunci mă ridic ușor, merg ușor. Dar am venit să ridic lucrarea cu mine și Iura, este absolut superbă, realizată de Traian Tuckman. De asemenea, mi s-a dăruit și o carte veche de vreo 50 și ceva de ani. Acolo este o fotografie cu Iura… pe care nu o am. Pe lângă acestea, m-am bucurat să văd și lucrarea realizată de pictorul renumit Elian Băcilă, un tablou în negru, pe care scrie un citat de-al lui Iura: “Copiilor de toate vârstele le dăruiesc tinerețea mea grafică”. Nu puteam rata o asemenea expoziție”, a declarat Anca Pandrea pentru CIAO.RO.

Citește și: Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă. Motivul trist a fost dezvăluit chiar de actriță