Anca Pandrea e devastată de durere la 11 ani de la moartea lui Iurie Darie. Actrița, marea absentă de la parastas

Au trecut 11 ani de când Iurie Darie s-a stins din viață, iar zilele acestea se face un parastas în memoria regretatului actor.

10 nov. 2023, 22:24
Anca Pandrea e devastată de durere la 11 ani de la moartea lui Iurie Darie. Actrița, marea absentă de la parastas

Din păcate, Anca Pandrea nu va putea fi prezentă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Actrița e internată în spital și nu știe pentru cât timp.

Anca Pandrea e foarte supărată din acest motiv. Povestea de dragoste dintre ea și Iurie Darie a fost extrem de specială, iar actrița a spus, chiar și după moartea lui, că îl simte lângă ea de multe ori. Actorul a murit în data de 9 noiembrie 2012, iar acum s-au împlinit 11 ani de la evenimentul trist.

Citește și Teo Trandafir a dezvăluit secretul care o ajută să fie „fresh” în fiecare dimineaţă încă de acum 20 de ani. „Am acelaşi ritual, la ora şase sunt în picioare!”

„Sunt în spital de trei zile, sunt internată la Spitalul de Urgență. Am probleme cu inima. Îmi vor face electroșocuri de luni. Am insuficiență cardiacă și pulmonară. Probabil inima a obosit….

Eu nu îi pot face pomană lui Iura. De aceea, prietenii noștri comuni nu îl vor uita niciodată, iar Ingrid îi face ceea ce îi plăcea lui și va da de pomană. Am rugat-o pe Ingrid, o bună prietenă, să meargă în locul meu la cimitir căci s-au împlinit 11 ani de când Iura a plecat și este undeva acolo sus…

Iar Ingrid va împărți în locul meu pentru Iura. Ea va merge și la biserică, și la cimitir pentru parastas. Ingrid se ocupă de tot, de mâncare și de colivă.”, a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Citește și Delia, în centrul unui nou scandal. E acuzată de fosta dansatoare că a bătut-o și a dat-o afară: „Se afla la volan și s-a întors să mă lovească”

Anca Pandrea are probleme de sănătate. Are nevoie de un tub de oxigen ca să poată de respire. Are 77 de ani și are mai multe afecțiuni care îi afectează sănătatea. „Vara aceasta am ajuns de două ori la mormânt la Iura, pentru că a fost foarte cald. Dar acum, s-a mai răcorit și o să pot merge mai des la Iura și la mormânt la mama. Eu am insuficiență cardiacă și nu am voie să stau în soare, așa cum nu am voie să stau nici în frig, în ger.”, a adăugat Anca Pandrea.