Teo Trandafir a dezvăluit secretul care o ajută să fie „fresh” în fiecare dimineaţă încă de acum 20 de ani. „Am acelaşi ritual, la ora şase sunt în picioare!”

În timpul unui interviu, Teo Trandafir a dezvăluit secretul care o ajută să fie relaxată în fiecare dimineață. Prezentatoarea ne explică despre cum reușește să fie "fresh" la începutul fiecărei zile.

10 nov. 2023, 19:49
Teo Trandafir a dezvăluit secretul care o ajută să fie „fresh” în fiecare dimineaţă încă de acum 20 de ani. „Am acelaşi ritual, la ora şase sunt în picioare!”
Teo Trandafir a dezvăluit secretul care o ajută dimineața de acum 20 de ani. „Am același ritual, la ora șase sunt în picioare!”

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de emisiuni din România. Vedeta a avut parte de o carieră longevivă și încă se menține printre marile nume din televiziunea românească.

Citește și: Ce face Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D. Ce emisiune prezintă și unde

Care este principiul după care se ia Teo Trandafir

Prezentatoarea poate fi ascultată în emisiunea radio „Bară la bară”, difuzată la Radio Impuls. După succesul pe care l-a avut în televiziune, nu se putea să nu reușească și în cariera de radio.  Într-un intreviu oferit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, vedeta a precizat că s-a întors la cariera care îi oferea plăcere în trecut și anume, radiodifuziunea.

Pe lângă asta, Teo Trandafir a mai povestit și despre principiul care o ajută să rămână mereu insipirată, spontană și în tendințe, explicând că este nevoie de disciplină și muncă pentru a ajunge la rezultatele dorite. Vedeta începe prin a spune că trebuie depus un efort, indiferent de munca pe care o prestezi. Relaxarea ne poate face să nu dăm randamentul potrivit. Este necesară o anumită pregătire care să ne țină în priză tot timpul pentru a duce treaba până la capăt. Aceasta insistă pe faptul că și-a impus să fie cât se poate de punctuală, considerând că întârzierea la emisiune i-ar scădea rata succesului.

Ritualul pe care celebra voce de radio îl respectă „cu sfințenie” este acela că, în fiecare dimineață se trezește la ora 6 fix, iar la 06:30 poate fi găsită în grădină udând gazonul. „Nu există ore nepotrivite și neprielnice, există oameni nepotriviți și neprielnici. Mă trezesc întotdeauna la aceeași oră, am același ritual, la ora 6 sunt în picioare, la 06:30 sunt în grădină și ud gazonul”, a menționat Teo Trandafir. Acest principiu de a se trezi în fiecare dimineață la aceeași oră l-a preluat de la persoane milionare cu care a intrat în contact de-a lungul carierei sale. Acești milionari precizau faptul că trezitul de dimineață crează o disciplină pe care foarte multe persoane nu o au. Această strictețe cu programul de dimineață poate ajuta la dezvoltarea pe toate planurile a fiecăruia dintre noi. Prezentatoarea și-a impus o disciplină proprie care i-a crescut în timp ambiția și a ajutat-o să atingă mult mai repede un nivel ridicat de succes.

Citește și: Detalii de ultim moment despre nunta lui Bursucu. Colegul lui Teo Trandafir a dat tot din casă: „Nu avem tradiții de respectat și nu se va fura mireasa”