Anca Pandrea, în stare grava. Actrita nu a mai putut respira

Actrița Anca Pandrea se confruntă cu grave probleme de sănătate. Aceasta a fost nevoită să cheme de urgență ambulanța, după ce nu a mai putut respira.  

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 14:46
Anca Pandrea, în stare grava. Actrita nu a mai putut respira

Anca Pandrea a fost nevoită să apeleze numărul de urgență din cauza unei răceli foarte puternice. Actrița nu a mai putut respira, și prin urmare a solicitat un echipaj.

Faptul că actrița suferă deja de ani buni de insuficiență respiratorie cronică este un lucru cunoscut, Însă, acum a fost diagnosticată cu pneumonie.  Din fericire, aceasta se simte mult mai bine acum, a fost externată și urmează tratamentul la domiciliu.

Citește și: Anca Pandrea, jefuită în Piaţa Obor. Ce i-au furat hoţii în timp ce actriţa făcea poze cu fanii

Anca Pandrea a fost diagnosticată cu prenumonie în toamna lui 2014, iar în 2015 a aflat că are „găurele” în plămânul stâng. Medicii i-au recomandat să renunțe la fumat și să urmeze o dietă, însă aceasta nu a ascultat sfatul cadrelor medicale.

„M-am simțit din ce în ce mai rău, n-am mai reușit să mă dau jos din pat și n-am mai putut mânca. Am supraviețuit doar cu ceai. Mă simt foarte slăbită. Cred că totul mi se trage de la plămâni”, a spus atunci artista.