Anca Pandrea, întîmplare teribil de stranie la mormântul lui Iurie Darie. „Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el”

Anca Pandrea a trecut printr-un moment de panică când a ajuns după doi ani la mormântul lui Iurie Darie. Actrița s-a împiedicat și a căzut.

23 iul. 2021, 17:28
Anca Pandrea, întîmplare teribil de stranie la mormântul lui Iurie Darie. „Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el”

Anca Pandrea a trecut printr-o situație extrem de bizară cînd a vizitat mormântul lui Iurie Darie după doi ani. Actrița în vârstă de 75 de ani suferă de mai multe afecțiuni care-i pun sănătatea în pericol, de aceea i-a fost imposbil să ajungă la mormântul preaiubitului soț în timpul pandemiei. Anca Pandrea a fost condusă cu mașina de către o prietenă până la cimitirul unde se află cavoul lui Iurie Darie. În momentul în care a  ajuns a avut parte de un moment extrem de ciudat, după ce a alunecat și a căzut peste piatra de marmură a mormântului.

“A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo. Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a povestit Anca Pandrea, în lacrimi, la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, conform Click.

Anca Pandrea vrea să fie înmormântată cu poza lui Iurie Darie pe piept

Anca Pandrea a avut din ce în ce mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, iar perioada pandemiei i-a afectat și starea emoțională, întrucât singurătatea a făcut-o să se gândească din ce în ce mai mult la Iurie.

“Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura”, a mai spus Anca Pandrea.


loading...