Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie, a ajuns la medic: „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”

Ce se întâmplă cu Anca Pandrea. Văduva lui Iurie Darie are probleme de sănătate, motiv pentru care a mers la medic.

20 oct. 2023, 23:26
Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie, a ajuns la medic: „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”
Anca Pandrea se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie, se confruntă cu probleme de sănătate și a ajuns la medic. De ceva timp, actrița are mai multe afecțiuni și nici nu a mai ajuns la mormantul regretatului său soț.

La mai bine de 10 ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea trece printr-o perioadă dificil. Absența soțului pe care l-a avut alături ani la rând încă este dureroasă, iar problemele de sănătate nu-i dau pace.

Citește și: Anca Pandrea trece prin momente de cumpănă! Frica de moarte și-a făcut loc în sufletul ei: „Nici tragere de inimă nu mai am”

La 77 de ani, Anca Pandrea se confruntă cu probleme serioase de sănătate, motiv pentru care a fost recent la medic deoarece avea nevoie de o rețetă pentru afecțiunile pe care le are. Actrița a fost nevoită să treacă și pe la medicul oftalmolog, deoarece suferă de glaucom la un ochi. Din fericire, în urma tratamentului, artista se simte mult mai bine și merge la cabinet doar pentru controale.

„Am fost la doctorița mea, la cabinet, să îmi iau o rețetă compensată și să mă consulte la plămâni. Am fost cu o prietenă, a fost cu mine. Îmi e tare drag de ea. Eu zic că acum sunt și bine. M-am gândit să le dau un șut la probleme și să scap de ele.

Ca tot omul, avem și zile mai bune și zile mai proaste, ce să facem? Am ajuns să mă duc și la oftalmolog. Am un glaucom la ochiul stâng, dar mi-a dat tratament în trecut și acum sunt mult mai bine, merg doar pentru verificare.

Am făcut tot tratamentul pe care mi l-a dat doamna doctor și acum te văd imediat”, a declarat Anca Pandrea în cadrul unui interviu pentru Click.ro.

Citește și: La 12 ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea a renunțat să mai poarte doliu: „Asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul”

În afară de aceste probleme, actrița suferă și de insuficiență cardiacă și pulmonară de gradul trei. Are probleme cu coagularea sângelui și cu glanda, iar în septembrie a spus că este dependentă de aparatul de oxigen.

„Eu sunt pe oxigen. Am și static, pe role, pentru că e obligatoriu să am noaptea. Doamne-ferește de ceva rău! Tocmai am luat aprobare și pentru oxigen portabil. Îl pun lângă mine și, în caz de ceva, îl folosesc”, a spus aceasta.

Până de curând, actrița mergea regulat la mormântul soțului ei, dar în ultima perioadă nu a mai reușit să ajungă. Din cauza problemelor pe care le are, Anca Pandrea nu are voie să stea prea mult în soare sau frig.