La 12 ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea a renunțat să mai poarte doliu: „Asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul”

Anca Pandrea a dezvăluit care e motivul pentru care abia acum a decis să renunțe la hainele negre, pe care a început să le poarte zilnic după moartea soțului.

27 iul. 2023, 14:13
La 12 ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea a renunțat să mai poarte doliu: „Asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul”

Decesul lui Iurie Darie a venit ca un adevărat șoc pentru Anca Pandrea. Regretatul actor a murit în 2012. Cei doi au avut o relație cu adevărat specială, iar jurmămintele pe care și le-au făcut o descriu perfect: „Până când moartea ne va despărți”.

Acela a fost momentul cel mai greu din viața Ancăi Pandrea. A fost nevoită să învețe să trăiască fără jumătatea ei. Actrița a început să poarte doliu încă de atunci, însă recent a renunțat la a mai purta haine negre, ceea ce a surprins pe toată lumea.

Citește și Doina Teodoru, mamă de fetiță. Fotografia cu care i-a impresionat pe toți: „Ce poți să îți dorești mai mult” 

„Am scos culoarea neagră din garderobă pentru că am fost convinsă, până la urmă, că îl chinui pe Iura (Iurie Darie, n.r.). Pentru că Iura, purtându-i fotografia tot timpul în negru, și vara, cu șapcă neagră… Dar nu fac altceva decât să îl chinui. Și, atunci, el este la „hotar”. N-a trecut nici la Îngeri, nici la noi nu poate să treacă, pentru că nu mai are corp. Și, atunci, stă pe umerii mei. Mi s-a explicat: „Pe umerii dumneavoastră, doamna Pandrea, de aceea va îmbolnăviți destul de des, dar, în primul rând, îl chinuiți pe domnul Darie”. Și mi s-a spus de către două persoane și m-am hotărât. Deja, am două luni, trei luni aproape, de când nu mai port negru. Dar asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul și îi spun ce am de făcut, ce n-am făcut. Asta-i altceva. Da (n.r. o sfătuiește) Și-mi răspunde, mental, cam ce-ar trebui să fac.”, a declarat Anca Pandrea, potrivit Click!.

Anca Pandrea a început să facă gimnastică

A avut numeroase probleme de sănătate în ultimul timp, dar cu toate acestea încearcă să rămână optimistă și să își găsească activități. Anca Pandrea a început să facă gimnastică zilnic pentru a-și rezolva problemele cu spatele.

„M-am apucat de gimnastică, pentru că am coloana și „munte”, și „dealuri”, și domnul doctor ortoped mi-a dat un unguent și mi-a dat un desen tipărit cu gimnastica. Și a fost foarte drăguț, că am pus ceva pe covor, m-am așezat și zic: „Bun, de așezat, mă așez, încep și fac gimnastica, dar să vedem cum mă ridic!”. Ușor-ușor, m-am ridicat. Am gimnastică pentru vasele sangvine și am gimnastica pe care o fac de două zile, azi e a treia zi, pentru coloană.”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.

Citește și Oana Lis, încurajată să-și refacă viața, după decesul lui Viorel Lis. ”Anul trecut, Cristina Spătar voia să-și vândă aurul, că nu mai făcea față și acum e și măritată și bogată”

Actrița recunoaște că are de luat extrem de multe medicamente, însă toate eforturile merită, la finalul zilei.

„Probleme de sănătate trebuie să am, pentru că altfel aș fi moartă. N-ai probleme de sănătate, nu mai ești! Medicamente, da. Am un coș de medicamente pe care le car. Sunt multe. Sunt, dar nu contează. Dacă ele mă ajută pe mine, și eu le ajut pe ele și le cumpăr.”, a mai adăugat ea.