Anca Serea a împlinit 42 de ani. Surpriza de proporții pe care i-a pregătit-o Adi Sînă: ”Noi încă ne mai comportăm ca doi copii”

Anca Serea a împlinit joi vârsta de 42 de ani, iar prietenii și toți cei care o îndrăgesc i-au făcut foarte multe urări care mai de care emoționante. Surpriza însă, a venit din partea lui Adi Sînă și a celor șase copii ai vedetei.

02 feb. 2023, 17:07
Anca Serea a împlinit 42 de ani. Surpriza de proporții pe care i-a pregătit-o Adi Sînă: ”Noi încă ne mai comportăm ca doi copii”
Anca Serea a împlinit 42 de ani

Anca Serea a împlinit 42 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții Adi Sînă și cei șase copii i-au pregătit o surpriză de proporții Ancăi Serea care a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani.

Citește și Crina Abrudan a împlinit 45 de ani. Fosta prezentatoare s-a transformat total. La ce alimente a renunțat

Anca Serea a împlinit 42 de ani

Frumoasa brunetă a primit din partea familiei sale două buchete imense de flori, un tort, dar și mai multe cadouri. Întregul moment, a fost surprins în mai multe imagini pe care Adi Sînă le-a postat pe rețelele de socializare.

În dreptul imaginilor, artistul a scris un mesaj de dragoste extrem de emoționant care i-a înduioșat pe fanii vedetelor.

„La mulți ani, iubita mea soție! Sunt atat de norocos să te am lângă mine și să te pot numi partenera mea de viață. Îți doresc o zi plină de bucurie, iubire și împlinire, cu multe surprize plăcute și tot ceea ce îți dorești. Sper să ne bucurăm împreună de această zi specială și să avem o viață lungă și fericită împreună. Te iubesc din tot sufletul!”, a scris artistul.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din România. Aceștia sunt împreună de peste 11 ani și chiar dacă au grijă de cei șase copii ai lor, nu se neglijează unul pe celălalt și reușesc să mențină flacăra iubirii aprinsă.

„Noi încă ne mai comportăm ca doi copii așa, când suntem singuri în intimitatea noastră. Cred că în adâncul sufletului nostru toți suntem niște copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Îmi aduce flori, îmi scrie mesaje deocheate”, a dezvălui Anca Serea, pentru WOWbiz.ro.

De ce nu își mai dorește Anca Serea copii

Anca Serea este o mămică eroină și asta pentru că viața cu șase copii nu este deloc una ușoară. Cu toate acestea, vedeta nu își mai dorește copii.

Vedeta este mămică eroină și asta pentru că viața cu șase copii nu este deloc una ușoară. În casa Ancăi Serea este mereu energie și asta pentru că are o familie numeroasă, iar copiii nu o lasă nicio clipă să se plictisească.

Toată lumea o admiră pe aceasta pentru curajul de a fi mamă de șase copii, lucru care nu e deloc ușor, mai ales că există diferențe destul de mari de vârstă între copiii ei. De multă vreme pe buzele tuturor stă o singură întrebare și anume când va face al șaptelea copil. Anca Serea nu își mai dorește acest lucru.

„Nu, deocamdată nu! E o prostie! Îmi sunt de ajuns ăștia pe care-i am! Mulțumesc lui Dumnezeu! Năzdrăvanii familiei sunt Leah și Moise”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Citește și Ce cadou a primit Cristi Borcea de la Valentina Pelinel. Milionarul a împlinit 53 de ani