Ce cadou a primit Cristi Borcea de la Valentina Pelinel. Milionarul a împlinit 53 de ani

Cristi Borcea tocmai a împlinit 53 de ani și se poate declara cel mai fericit bărbat din lume, având soția și copiii alături.

20 ian. 2023, 12:09

Recent, Cristi Borcea a fost sărbătorit de familie, cu ocazia zilei de naștere. Valentina Pelinel nu a ratat ocazia de a-i face o declarație plină de iubire milionarului. Soția acestuia a postat o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj plin de dragoste.

„La mulți ani, soțul meu! Dacă iubești pe cineva cu adevărat, vrei să împarți totul cu acel om. Timp. Sentimente. Bucurii. Totul. Știi că îți va fi întotdeauna alături și că te va susține atât la bine cât și la rău. Despre asta e iubirea. Despre reciprocitate. Despre susținere”, a scris Valentina, pe Instagram.

Citește și: Fiul lui Cristi Borcea, Angelo, îi calcă pe urme tatălui său. Cum își răsfață tânărul iubita: „Sunt norocos că te am!”

Fostul fotomodel a postat și o poză de familie, în care apare alături de Cristi Borcea și cei trei copii ai lor. Băiețelul a peferat să stea între părinții săi care se sărutau cu foc, iar fetițele s-au așezat pe masă, cu zâmbetul pe buze.

Tot pe masă se află și un tort cu totul special. Acesta îl înfățișează pe Borcea în biroul său, așezat pe un scaun de șef, îmbrăcat într-un costum elegant. Nu lipsesc biroul, un laptop, covor și o plantă ornamentală.

Citește și: Adelina Chivu, prima apariţie la TV după opt ani. Cum arată acum soţia fostului căpitan al Naţionalei FOTO