Anca Serea are şase copii, dar îşi doreşte o familie şi mai mare. „Ne mai dorim! Iau tratament”

Considerată mamă eroină, Anca Serea a anunţat că vrea să-şi extindă familia, cu toate că ea şi Adi Sînă au şase copii. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV a mărturisit că îşi mai doreşte un bebeluş, chiar dacă are probleme de sănătate.

10 oct. 2021, 09:19
Anca Serea are şase copii, dar îşi doreşte o familie şi mai mare. „Ne mai dorim! Iau tratament”
foto: Facebook

Anca Serea îşi mai doreşte copii, deşi se confruntă cu o anemie severă din cauza căreia a avut stări de leşin în repetate rânduri.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea, conform Click.ro.

La 41 de ani, Anca Serea este mamă a șase copii. Patru dintre aceștia sunt cu Adi Sînă, iar doi copii sunt proveniți din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher. Fostul partener de viață a murit în anul 2010. Anca Serea şi Filip Poplingher nu au fost niciodată căsătoriți legal.

Citeşte şi: Anca Serea a primit un diagnostic teribil de la medici. „Starea mea de sănătate e mai precară”

Ce religie are, de fapt, Anca Serea. „Am primit nu o dată întrebarea”

Copiii Ancăi Serea au nume biblice: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah. Prezentatoarea TV spune că i-a botezat astfel în semn de recunoștință pentru tot ce i-a oferit Dumnezeu.

Acest lucru a dat naştere la speculaţii despre religia Ancăi Serea. Deşi unii oameni au suspectat că ar fi sectantă, bruneta a vorbit public despre confesiunea pe care o are.

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea, pe blogul său.

Citeşte şi: Cum a ajuns România țara cu cele mai multe mame minore din Uniunea Europeană