Anca Serea, ATACATĂ de un necunoscut în plină stradă, în America. Iubita lui Adi Sina, victima Knockout Game

Anca Serea a fost victima “Knockout Game”, jocul violent practicat de diverşi indivizi de cateva luni bune pe strazile din New York, Philadelphia si Londra. Totul s-a întâmplat la începutul lunii septembrie, în vacanta petrecuta in SUA.

RomaniaTV.net
05 oct. 2014, 18:40

„Am fost avertizati inca de la inceput asupra acestui asa-zis jos. Am realizat insa cat de periculos este, dupa ce am vazut cu ochii mei cat de tacaniti sunt unii americani. Si zic asta dupa ce m-am trezit lovita peste ceafa, din senin, in plina strada. In SUA, ei ii spun „Knockout Game” si dateaza de ceva timp. Esti avertizat inca de cand ajungi acolo ca sunt unii pe strada care ori se alearga intre ei, ori isi cauta victima printre pietoni. Adica tu mergi pe strada si vezi ca cineva incepe sa alerge spre tine si cand ajunge in dreptul tau iti da una, totul pentru distractie. Ti se intampla asta tie sau celor din jur, vezi mereu oameni speriati sau altii care alearga sa atace pe cineva. E o tampenie, da, dar pe unii ii lovesc puternic, cad secerati la pamant, de aceea asa-zisul joc poarta numele de Knockout Game”. Astora care practica jocul respectiv li se pare distractiv. Filmeaza secventa, fac un montaj si urca filmuletul final pe retelele de socializare”, a povestit Anca Serea, potrivit wowbiz.ro.

Knockout Game” a ajuns si in Romania: in luna aprilie a acestui an, un tanar boxer din Cluj-Napoca, supranumit si Mike Tyson de Romania, a ajuns sa fie cercetat de politisti, dupa ce a lovit mai multe persoane pe strada fiindca… a vrut sa se distreze. Rapuse dintr-o singura lovitura, victimele au avut nevoie de doua luni de ingrijiri medicale. Saltat de politisti, clujeanul in varsta de 16 ani a declarat ca a vrut doar sa se distreze alaturi de prietenii cu care iesise in oras si ca si-a ales victimele la intamplare din randul trecatorilor. In prezent, Mike Tyson de Romania este cercetat in libertate.

Anca Serea şi Adi Sina au împreună doi copii: pe Noah (2 ani) și Ava Stephanie (4 luni și jumătate), iar Anca mai are doi copii din relația anterioară, pe David (12 ani) și Sarah (șase ani și jumătate). Cu toate acestea, cuplul își mai doreşte încă un copil, însă nu atât de repede.