Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă: „Noi suntem foarte diferiți, avem 11 ani împreună”

Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă. Cei doi formează un cuplu de unsprezece ani şi au împreună şase copii, dintre care doi sunt din prima căsătorie a vedetei. De-a lungul timpului, mariajul lor s-a confruntat cu greutăţi, însă au trecut cu bine peste ele.

22 apr. 2022, 23:40
Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă: „Noi suntem foarte diferiți, avem 11 ani împreună”
Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă

Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă. Vedeta a precizat că ea şi soţul ei sunt extrem de diferiţi, ceea ce nu le face viaţa uşoară, însă consideră acest aspect ca un lucru pozitiv, pentru că le ţine relaţia vie.

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă se mută înt-o vilă de lux. Cum arată locuinţa de 500.000 de euro VIDEO

Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă

Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel neplafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte  important să mă țină în priză și să știe ce să facă.

E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori.

Noi suntem foarte diferiți, suntem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest nu gândim la fel sub nicio formă. Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc.

Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine. Avem și perioade și perioade, dar în general suntem ok. Ne-am maturizat, avem și o vârstă, el face 45. Una e la 25-30, alta e acum”, a spus Anca Serea pentru Impact.ro.

Anca Serea, probleme grave de sănătate

Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate, pe care încearcă să le ţină sub control. Recent, când se afla la o întâlnire de afaceri în Bulgaria, alături de soțul ei, Adrian Sînă, a căzut pe stradă, nu mai vedea și nu mai auzea nimic.

Pur si simplu am căzut pe stradă, în Bulgaria, eram la o întâlnire de afaceri cu Adi, am simțit că nu sunt bine, pur și simplu nu mai aveam energie, nu mai vedeam…

Nu mai auzeam și nu mai vedeam cu partea dreaptă, nu imi mai simțeam mâinile, picioarele și am mers la un spital, m-au descoperit cu hemoglobină și feritină 0, practic nu mai avea niciun depozit de fier, deloc, iar hemoglobina 4,6, adică o valoare foarte mică… M-am internat într-o clinică în România și am făcut transfuzie doi litri și jumătate de sânge.

Am avut o perioadă foarte nefericită, dar din care am învățat ceva foarte important și lucrul asta este esențial pentru mine, mă trezesc mult mai recunoscătoare în fiecare dimineață și am învățat că trebui să mă pun pe primul loc, indiferent de orice și că trebuie să am grijă de sănătatea mea”, a spus Anca Serea la Theo Show.