Anca Serea și Adi Sînă se mută înt-o vilă de lux. Cum arată locuinţa de 500.000 de euro VIDEO

Anca Serea și Adrian Sînă se mută la doar câteva sute de metri de vechea locuință, în același cartier din Pipera. Au vândut vechea vilă şi au cumpărat alta, cu 500.000 de euro!

01 nov. 2021, 09:02
Anca Serea și Adi Sînă se mută înt-o vilă de lux. Cum arată locuinţa de 500.000 de euro VIDEO

Anca Serea și Adi Sînă se mut înt-o vilă de lux. Anca Serea și Adrian Sînă se mută la doar câteva sute de metri de vechea locuință, în același cartier din Pipera. Au vândut vechea vilă şi au cumpărat alta, cu 500.000 de euro!

Anca Serea și Adi Sînă se mut se mută înt-o vilă de lux. Cum arată locuinţa de 500.000 de euro

Anca Serea și Adrian Sînă se mută din nou şi și-au cumpărat o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro. „Da, este adevărat, am schimbat locuința. De curând ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji”, a spus Anca Serea pentru Click!.

Imagini de senzaţie cu Anca Serea în costum de baie. Cum arată vedeta după şase naşteri

Vila cu etaj este amplasată într-o zonă foarte bună şi beneficiază de o curte generoasă. Dacă lucrările decurg bine și găsește mobila potrivită, familia celor doi va putea petrece sărbătorile de iarnă într-o casă nouă.

Anca Serea e mama a șase copii, doi din prima căsnicie, iar ceilalți patru din mariajul cu Adi Sînă. Recent, Anca Serea a reacționat în urma zvonurilor c-ar fi însărcinată cu al șaptelea copil. „Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite”.