Anca Serea, dezvăluiri despre cum face amor cu Adi Sână într-o casă plină de copii

Relațiile intime dintre soți, într-o casă plină de copii, nu constituie un demers facil. Iar dacă ne referim la cuplul Anca Serea-Adi Sână, atunci mulți dintre fanii lor ar dori să știe cum reușesc să aibă, totuși, parte de intimitate.

03 aug. 2019, 13:16
Anca Serea, dezvăluiri despre cum face amor cu Adi Sână într-o casă plină de copii

„Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (..) însa acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților”, a scris vedeta TV, conform avantaje.ro.

Citeşte şi Anca Ţurcaşiu, hărţuită sexual. „L-am sunat pe tata să mă salveze”

Potrivit acesteia, existența momentelor intime depinde doar de o mai bună organizare. „Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi”, a continuat Anca.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi „aglomerez” doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber”, mai spune ea. „Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a mărturisit Anca Serea.

Dar, a continuat Anca Serea, există și o altă rețetă „de succes”: „Cel puțin o dată la două luni plecăm împreună în afara orașului, dar avem și mini-vacanțe unde nu suntem însoțiți de copii”.