Anca Serea, dezvăluiri despre problemele de sănătate care au băgat-o în spital: „Mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe”

Anca Serea a avut probleme complicate de sănătate la sfârșitul anului trecut și a ajuns pe mâna medicilor din România și Bulgaria.

15 ian. 2021, 14:45
Anca Serea, dezvăluiri despre problemele de sănătate care au băgat-o în spital: „Mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe”

Prezentatoarea tv a povestit acum ce i s-a întâmplat la acea vreme.

„Au fost momente grele, da, dar am trecut cu bine peste ele, deşi nu eram pregătită să traversez aşa ceva. Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente.

Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare.

Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobianei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a declarat Anca Serea pentru okmagazine.

Anca Serea, pregătită să devină mămică pentru a șaptea oară: ”De mică îmi doream”

Anca Serea a recunoscut într-un interviu faptul că și-ar dori și cel de-al șaptea copil. Soția lui Adrian Sînă a povestit cum își dorea încă din copilărie să aibă mai mulți copii, având-o drept model pe educatoarea de la grădiniță.

”L-aș mai face și pe al șaptelea și cred că o să-l mai fac. De mică îmi doream să fiu învățătoare, de fapt îmi doream să fiu educatoare pentru că am avut o doamnă educatoare la grădiniță și îmi doream să fiu ca ea, să lucrez cu copii. Toate vecinile mele mă rugau să stau cu copii lor când eram mică și mi-a plăcut să petrec timp cu ei” , a declarat Anca Serea într-un interviu La Măruță.


loading...