Anca Serea este pregătită să devină mămică pentru a șaptea oară: ”De mică îmi doream”

Anca Serea a recunoscut într-un interviu faptul că și-ar dori și cel de-al șaptea copil. Soția lui Adrian Sînă a povestit cum își dorea încă din copilărie să aibă mai mulți copii, având drept model educatoarea de la grădiniță.

07 dec. 2020, 23:16
Anca Serea este pregătită să devină mămică pentru a șaptea oară: ”De mică îmi doream”

Anca Serea este pregătită pentru ce-al de-al șaptelea copil. Vedeta a adus pe lume şase copii, iar surpriza este că nu se opreşte aici. Împreună cu soţul ei, Adrian Sînă, îşi doresc să devină din nou părinţi, însă, acum este prea devreme.

”L-aș mai face și pe al șaptelea și cred că o să-l mai fac. De mică îmi doream să fiu învățătoare, de fapt îmi doream să fiu educatoare pentru că am avut o doamnă educatoare la grădiniță și îmi doream să fiu ca ea, să lucrez cu copii. Toate vecinile mele mă rugau să stau cu copii lor când eram mică și mi-a plăcut să petrec timp cu ei” , a declarat Anca Serea într-un interviu La Măruță.

Citește și: Anca Serea, prezentatoare TV. Vedeta revine la pupitrul ştirilor

”A fost o copilărie foarte frumoasă, pot să zic că nu am avut una perfectă. Am mers la grădiniță în curtea bisericii și am avut așa o copilărie ca din cărți, foarte simplă” , a spus prezentatoarea TV.

Anca Serea a povestit cum a câștigat primii săi bani la vârsta de 18 ani, când a câștigat un concurs de frumusețe. Vedeta a povestit cum a avut emoții ca cineva să nu îi fure banii, iar ajunsă acasă i-a ascuns subt saltea.

”Am câștigat primii mei bani la aproape 18 ani, am câștigat un concurs de frumusețe. Eram foarte înaltă și foarte slabă, nu eram un copil din ăla foarte frumos. Am ascuns banii sub salteaua patului și când voiam scoteam de acolo” , susține Anca Serea.

Anca Serea revine la pupitrul ştirilor

Vedeta revine la pupitrul ştirilor, după o lungă perioadă în care s-a ocupat de cei şase copii. Acum, se întoarce la prima dragoste, televiziunea. Bruneta se întoarce la profesia care a consacrat-o, urmând să prezinte rubrica sportivă alături de Florin Căruceru, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, Focus 18
=