Anca Serea, din nou gravidă? Adrian Sînă a făcut anunţul pe Facebook. „Vine bebe, bine-mi pare”

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii, cel mai mic, Moise, venind pe lume în urmă cu mai puţin de un an. Artistul a postat miercuri pe Facebook o fotografie care lasă loc de interpretări.

RomaniaTV.net
08 feb. 2017, 20:29
Anca Serea, din nou gravidă? Adrian Sînă a făcut anunţul pe Facebook. „Vine bebe, bine-mi pare”

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii, pe Noah (3 ani şi jumătate), Ava (2 ani) și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016.

Vedeta TV mai are doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani), din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher, care a murit însă de cancer când bruneta avea doar 28 de ani.

Recent, Anca Serea a dezvăluit că deşi a născut deja de cinci ori nu s-ar da în lături de la o nouă sarcină. Miercuri, soţul ei, Adrian Sînă, a postat o fotografie în care îl ţine în braţe pe Noah şi îşi sărută soţia, iar comentariul alăturat este „Formula de 4″, ceea ce a dat loc la interpretări, aşa că prietenii virtuali ai artistului s-au grăbit să întrebe dacă al patrulea copil al cuplului este cumva pe drum. ” Ce tareeee ♡ Felicitări!” şi „Vine bebe bine-mi pare noi avem o casa mare. Sa fiti sanatosi” sunt doar două dintre comentariile postate la fotografia lui Adrian Sînă.