Anca Serea, prezentatoare TV. Vedeta revine la pupitrul ştirilor

Anca Serea, prezentatoare TV. Vedeta revine la pupitrul ştirilor, după o lungă perioadă în care s-a ocupat de cei şase copii. Acum, se întoarce la prima dragoste, televiziunea.

07 dec. 2020, 15:24
Anca Serea, prezentatoare TV. Vedeta revine la pupitrul ştirilor

Anca Serea, prezentatoare TV. Bruneta se întoarce la profesia care a consacrat-o, urmând să prezinte rubrica sportivă alături de Florin Căruceru, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, Focus 18.

Anca Serea, prezentatoare TV

Anca Serea s-a lansat în televiziune în anul 2011, bruneta devenind cunoscută tot datorită știrilor sportive. La vremea respectivă, vedeta a debutat la pupitrul rubricii sportive de la Prima TV, în locul Geaninei Ilieș, care a plecat la Antena 1. Acela a și fost, de altfel, momentul în care Anca Serea a devenit cunoscută în showbizul autohton.

Citeşte şi: Anca Serea, dusă de urgenţă la spital. Are nevoie de transfuzie de sânge: „Nu e cea mai fericită zi din viaţa noastră”

Alimentul-minune care o ajută pe Anca Serea să-şi menţină silueta

Pentru păstrarea siluetei de invidiat, frumoasa brunetă are un mic truc, pe care îl respectă cu regularitate. „După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă„, a mărturisit Anca Serea.

Pilates este o tehnică inventată acum aproape 100 de ani, de Joseph Pilates și este una dintre cele mai recunoscute tehnici pentru tonifierea musculaturii.

Pe lângă aceasta, tehnica mai are beneficii precum: crește forța musculară; coordonare și elasticitate; echilibru static și dinamic; corectare postură și grație; dispariția sau atenuarea durerilor de spate; abdomen plat și spate puternic; fese și coapse tonifiate; flexibilitate și control asupra corpului; echilibru; stare de bine.

Anca Serea, despre al 7-lea copil

Anca Serea este mămica eroină din showbiz, vedeta a adus pe lume şase copii, iar surpriza este că nu se opreşte aici. Împreună cu soţul ei, Adrian Sînă, îşi doresc să devină din nou părinţi, însă, acum este prea devreme, mai aşteaptă să treacă puţin timp.

Citeşte şi: Toată familia Ancăi Serea şi a lui Adi Sînă, testată de COVID-19. „Este o perioadă destul de grea pentru noi”

Vedeta a lăsat să se înţeleagă faptul că se gândeşte destul de serios şi la adopţie. Este de părere că un asemenea gest este cel mai frumos din lume, însă nu a dat mai multe detalii despre acest proces.

Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să „salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată„, a declarat Anca Serea pentru Viva.ro.