Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. Cei doi au şase copii: „Mi-am dat seama după îndelungi discuţii”

Anca Serea și Adi Sînă, două dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, se confruntă cu provocări în relația lor, ajungând chiar în pragul divorțului. Anca Serea a dezvăluit că nu gelozia a fost motivul principal al conflictelor din cuplu, ci mai degrabă absența artistului în anumite momente.

04 mart. 2024, 12:16
Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. Cei doi au şase copii: „Mi-am dat seama după îndelungi discuţii”
Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. "Mi-am dat seama după îndelungi discuţii"

Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. Deși sunt percepuți adesea ca un cuplu solid, cei doi au trecut prin momente dificile, fiind chiar aproape de separare. Cu toate acestea, Anca Serea a subliniat că nu gelozia a fost un factor determinant, ci mai degrabă o problemă legată de prezența și implicarea artistului în relație.

„Cred că aș fi necinstită să spun că gelozia, eu m-am dus singură în pragul acela, pentru că noi oamenii suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm.

Eu, vizavi de căsnicia pe care o am alături de Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el. Vizavi de ce ați povestit dumneavoastră, vizavi de controlatul telefoanelor și al lucrurilor intime, nu aș face niciodată în primul rând din respect pentru mine ca femeie, nici el nu obișnuiește să facă asta.

Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului, cred că mai degrabă mă supără faptul că nu este atât de prezent atunci când eu îmi doresc. De altfel, este normal”, a declarat Anca Serea în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Ce preţ are o geacă din garderoba juratei de la „Te cunosc de undeva!”

Cu toate acestea, cei doi au trecut peste aceste obstacole și au decis să continue împreună: „Practic, mi-am dat seama după îndelungi discuții că avem foarte multe motive să mergem mai departe și dacă nu s-a întâmplat atunci înseamnă că nu a fost nimic serios sau nimic grav”.

Despre situația actuală a cuplului, Anca Serea a declarat că încă există pasiune între ea și Adrian Sînă, iar munca lor constantă și înțelegerea reciprocă contribuie la menținerea echilibrului și fericirii în relația lor.