Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Ce preţ are o geacă din garderoba juratei de la „Te cunosc de undeva!”

Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, şi-a surprins fanii prin decizia de a vinde o parte din hainele din garderoba sa pe platforma Vinted. Această inițiativă vine ca răspuns la pasiunea artistei pentru modă și dorința de a face loc pentru noi piese în garderobă.

04 mart. 2024, 10:27
Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Ce preţ are o geacă din garderoba juratei de la „Te cunosc de undeva!”
Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Ce preţ are o geacă din garderoba juratei de la "Te cunosc de undeva!"

Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Fanii care doresc să achiziționeze haine din garderoba artistei au acum posibilitatea să facă acest lucru la prețuri accesibile. De exemplu, o geacă poate fi achiziționată pentru suma de 300 de lei, iar alte articole, cum ar fi o fustă, sunt disponibile la prețuri începând de la 70 de lei. Printre piesele disponibile se numără și adidași Versace, la prețul de 600 de lei, și sandale Casadei, la prețul de 500 de lei.

„Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine. De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port. Pentru că este sustenabil și rapid, folosesc Vinted pentru hainele mele. Este super ușor de folosit, gratuit de descărcat de pe magazinele digitale. Vă aștept acolo”, a scris cântăreața pe pagina sa personală de Instagram.

Citeşte şi: Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea: „Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”

Decizia a stârnit și dezbateri privind stilul vestimentar al artistei! Cu toate că inițiativa Andreei Bălan de a vinde hainele din garderobă a fost întâmpinată cu entuziasm de către fanii săi, unii experți în modă au exprimat păreri critice. Designerul Florin Burescu consideră că Andreea Bălan nu și-a actualizat garderoba și că încă adoptă un stil vestimentar demodat, asociat perioadei de glorie din trecut.

„Pot să spun că, pe lângă faptul că o apreciez pentru muncă, devotament, felul în care arată, pentru show-urile ei complexe, că e un adevărat artist, din punct de vedere vestimentar nu a excelat însă niciodată, și cred că asta se datorează faptului că încă trăiește în perioada ei de glorie, în perioada Andre. Păstrează și acum stilul acela, vechi, care nu mai e actual, nu o mai ajută. Eu înțeleg că, pe scenă, pentru a se putea mișca energic, are nevoie de ținute speciale, dar ea nu excelează nici când are ședințe foto, evenimente, TV. Ar trebui să-și dea un refresh al întregii garderobe, să meargă în totalitate pe mâna unui stilist foarte bun”, a spus designerul, citat de Libertatea.

Citeşte şi: Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la „Te cunosc de undeva”. Ținutele lor au atras toate privirile

Florin Burescu sugerează că Andreea Bălan ar trebui să lucreze cu un stilist pentru a-și actualiza garderoba și pentru a-și pune în valoare trupul frumos. Deși apreciază mobilitatea și energia artistei, acesta consideră că este necesară o revizuire completă a stilului vestimentar pentru a fi în pas cu tendințele actuale și pentru a se adresa unui public mai larg și mai divers.

„Andreea Bălan, fiind o femeie alfa, niciodată nu prea acceptă sfaturile, ia un pic de pe la fiecare și încearcă să-și facă combinațiile ei, din păcate încă trăiește în trecut, cu perioada ei de glorie. La Andreea Bălan nu vârsta este o problemă, ea se adresează încă publicului adolescent, face șpagatul, pe scenă, se dă peste cap, sare din brațele unui bărbat în brațele unei femei. Nu mi se pare ceva greșit, chiar e de admirat că are o mobilitate, ținând cont că starea ei de sănătate nu a fost cea mai bună. De aplaudat și de apreciat acest lucru. Din punct de vedere vestimentar, ar trebui însă să se actualizeze, trebuie să lucreze foarte mult, ca să-și pună în valoare trupul frumos pe care îl are”, a mai spus Florin Burescu.