Imagini de senzaţie cu Anca Serea în costum de baie. Cum arată vedeta după şase naşteri

Anca Serea prezintă ştirile din sport în fiecare week-end la Prima TV. Dincolo de carieră, vedeta este preocupată de viaţa de familie pentru că este mama a şase copii. Anca Serea îşi face timp, însă, şi pentru ea. Şi-a surprins fanii după ce a apărut la piscină în costum de baie.

14 aug. 2021, 11:27

Fotografiile cu Anca Serea în costum de baie au fost postate recente pe Instagram, fiind apreciate de sute de persoane. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV apare purtând un articol vestimentar bleumarin, cu dungi, dintr-o singură piesă.

Imagini de senzaţie cu Anca Serea în costum de baie

Anca Serea şi-a scos formele în evidenţă – picioarele lungi şi subţiri, precum şi decolteul generos, scrie Libertatea.

Citeşte şi: Anca Serea are probleme financiare. Este la un pas să fie executată silit de o şcoală privată

La începutul acestui an, Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a dezvăluit că suferă de o anemie severă.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat”, a declarat vedeta pentru okmagazine.ro.

Citeşte şi: Ce note au obţinut copiii vedetelor la BAC. Dan Bittman, Anca Serea şi Amalia Năstase, mândri de rezultate

Anca Serea ar vrea să adopte un copil

Anca Serea e mama a șase copii, doi din prima căsnicie, iar ceilalți patru din mariajul cu Adi Sînă. Recent, Anca Serea a reacționat în urma zvonurilor c-ar fi însărcinată cu al șaptelea copil.

„Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite.

Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a declarat Anca Serea pentru redactia.ro.

Citeşte şi: Anca Serea vrea al 7-lea copil. Ce spune Adi Sînă: „Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere”