Anca Serea trece prin momente cumplite! Cinci din cei 6 copii ai ei s-au îmbolnăvit

Pentru o mamă este foarte greu să-şi vadă copilul bolnav, însă Anca Serea simte asta de 6 ori. Recent, aceasta a deyvăluit că îi este foarte greu cu cei mici, mai ales în plin sezon viral, când 5 dintre micuții vedetei sunt bolnavi. 

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 10:22
Anca Serea trece prin momente cumplite! Cinci din cei 6 copii ai ei s-au îmbolnăvit

Cu toţii ştim că Anca este o mamă eroină, mai ales că soţul ei, Adrian Sînă este plecat în turnee, iar ea este nevoită să aibă grijă de cei şase copii. 

„Rutina mea nebuna de fiecare zi. Ultimele luni au fost foarte pline pentru mine: venirea pe lume a bebelinei, organizarea botezului, mutatul la casa nouă, toată agitaţia frumoasă cu 6 copii, zi de zi mai mult singură! Satisfacţia însă este una enorma atunci când văd că le pot face pe toate într-un ritm nebun. Vă pupa o mamă voioasă şi 6 copii!”, scria Anca pe contul ei de socializare.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au publicat primele imagini cu bebeluşul. Faceţi cunoştinţă cu Leah-Maria

Recent însă, frumoasa brunetă s-a lovit de o situație de criză, dat fiind că nu mai puțin de 5 din cei 6 copii ai săi s-au îmbolnăvit. Febră, dureri de cap, tuse, bronșiolită, enterocolită… singurul care rezistă atacului bacteriologic fiind Noah.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sână şi-au botezat al şaselea copil. Petrecerea a avut loc la un conac VIDEO

Situația la noi este așa: Sarah a fost prima din familie atinsă’ de această viroză,: 39 cu 2 febra, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tușe. Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i f cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febra ff mare 40, 2 de dimineață, deși este pe antitermice, iar de două zile și David … Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită iar Noah #rezistă! Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu…greu! Sunt convinsă că e doar o perioada, dar lipsa somnului…”, a povestit Anca Serea.