Anca Serea vrea al 7-lea copil. Ce spune Adi Sînă: „Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere”

Anca Serea îşi doreşte al şaptelea copil şi spune că o să îl aibă. Adi Sînă vrea şi el, dar se gândeşte că ar fi puţin complicat dintr-un punct de vedere şi anume blogul lor, pe care postează diverse lucruri din viaţa lor şi a copiilor.

26 feb. 2021, 19:06
Anca Serea vrea al 7-lea copil. Ce spune Adi Sînă: „Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere”
Anca Serea vrea al 7-lea copil

Anca Serea vrea al 7-lea copil. Vedeta iubeşte foarte mult copii şi asta se poate observa cu ochiul liber. Deşi are şase copii, se gândeşte şi la următorul. „L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

Citeşte şi: Anca Serea povesteşte coşmarul prin care a trecut: „Am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul”

Anca Serea vrea al 7-lea copil. Ce spune Adi Sînă

Artistul este încântat de ideea unui nou copil în familie, însă este îngrijorat în ceea ce priveşte blogul, care se numeşte „6 copii”. „Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a mărturisit Adi Sînă.

Anca Serea, dezvăluiri despre problemele de sănătate care au băgat-o în spital

Anca Serea

a avut probleme complicate de sănătate la sfârșitul anului trecut și a ajuns pe mâna medicilor din România și Bulgaria. Prezentatoarea tv a povestit acum ce i s-a întâmplat la acea vreme.

Au fost momente grele, da, dar am trecut cu bine peste ele, deşi nu eram pregătită să traversez aşa ceva. Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente.

Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare.

Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobianei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a declarat Anca Serea pentru okmagazine.