Anca Țurcașiu a dezvăluit cum are de gând să-și refacă viața sentimentală: „Toată viața am fost o femeie curtată și sunt”

La trei ani de la divorțul de George Cristian, actrița Anca Țurcașiu a dezvăluit că este pregătită să își refacă viața sentimentală.

19 feb. 2023, 19:28

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a dat de înțeles, la trei ani de la divorțul de medicul George Cristian, că este gata să lase pe altcineva în viața ei.

Chiar dacă fostul soț al vedetei are deja o nouă parteneră, Anca Țurcașiu este în continuare o femeie liberă.

„Toată viața am fost o femeie curtată și sunt, este normal. Cum pot fi cucerită? Nu sunt greu de cucerit. Nu cred, nu știu. Habar n-am”, a spus actrița, la Antena Stars, lăsând să se înțeleagă că e dispusă să înceapă o nouă relație.

Citește și: Anca Ţurcaşiu, uitată pe o insulă din Thailanda: „A fost ceva înfiorător”

Anca Țurcașiu, la trei ani de la divorț

Invitată în emisiunea „La Măruță”, vedeta a vorbit despre posibilitatea unei noi căsnicii, dar și cum a reușit să treacă peste această perioadă grea din viața ei. A mai dezvăluit că în timpul căsniciei lucra foarte mult, iar acum s-a „regăsit” și se pune pe primul loc.

„Cred că m-am reinventat ca să pot (n.r- după divorț) și să știi că aplic foarte mult, adică mă trezesc dimineața și îmi conștientizez primul gând, iar dacă e unul care m-ar încurca îl arunc așa undeva și mă așez pe marginea patului, zâmbesc. Încerc să mă bucur că mai primesc o zi în viața mea și că voi face din ea una memorabilă. Înainte doar munceam, eram un mare roboțel pe vremuri. Acum am început să mă regăsesc. Nu mă întorc în trecut eu niciodată. Viața noastră este, de fapt, suma alegerilor pe care le facem în ea. Putem să rămânem acolo unde poate nu ne este bine o viață, pentru ce o să spună lumea sau teama, frica, panica de necunoscut.

 Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț”, a povestit Anca Țurcașiu.

Citește și: Anca Ţurcaşiu se mută din România: „Vreau să elimin definitiv iernile din viața mea”

Întrebată dacă se gândește să se recăsătorească, artista a spus că nu știe dacă va mai face acest pas, însă este pregătită să își deschidă din nou inima în fața iubirii.

„De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva.

Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să ofer tot ce am mai bun celor din jurul meu și să primesc. Și asta fac, în fiecare clipă și în fiecare zi. Vreau să încerc. Important e vibe-ul pe care îl ai în viață”, a mai spus vedeta.