Anca Ţurcaşiu se mută din România: „Vreau să elimin definitiv iernile din viața mea”

Anca Ţurcaşiu este una dintre vedetele din România care intenţionează să ia definitiv drumul străinătăţii. Artista şi-a mărturisit intenţia pe reţelele sociale.

12 ian. 2023, 16:36
Anca Ţurcaşiu se mută din România: „Vreau să elimin definitiv iernile din viața mea”

Anca Turcașiu a divorţat în 2020, iar de atunci nu a mai avut nicio relaţie. Acum, cântăreaţa vrea să facă încă o schimbare radicală, aceea de a se muta definitiv din România.

Anca Ţurcaşiu se mută din România

Nu este singura vedetă de la noi care a luat definitiv drumul străinătăţii. Printre cele care i-au luat-o înainte sunt Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur, Roxana Marcu, Leonard Doroftei. Altele şi-au exprimat intenţia de a o face în viitorul apropiat. Oana Roman, spre exemplu, a declarat că ia în calcul mutarea în Franţa.

Mă gândesc foarte serios ca pe viitor să elimin definitiv iernile din viața mea. Vom vedea ce va fi…” a scris Anca Ţurcaşiu pe Instagram.

Cântăreaţa şi-a făcut „încălzirea” petrecând trei săptămâni pe o insulă din Thailanda, unde şi-a închiriat un apartament. Imediat după ce şi-a terminat toate angajamentele de sărbători, s-a îmbarcat în avion cu destinaţia Phuket.

Citeste si Andra a izbucnit în lacrimi! Alături de Cătălin Măruţă, pe patul de spital: „Trecem prin toate ținându-ne de mână!” VIDEO

Am ales anul ăsta o altfel de vacanţă. Trei săptămâni într-un apartament, ca şi cum aş locui aici….( şi tot mi se pare puţin…). Să mă gospodăresc cu hrană, cu transportul, cu toate. Vreau să trăiesc această experienţă. Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viaţa mea…

Vom vedea ce va fi… Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Sunt foarte obosită acum. Uraţi-mi vise frumoase!!!”, a scris Anca pe Instagram.

La 52 de ani, Anca Ţurcaşiu arată fabulos în costum de baie

Aflată în Thailanda, artista n-a uitat de fanii ei, așa că a făcut publice imagini surprinse pe plajă, în care și-a etalat încă o dată silueta fără cusur. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu părul prins la spate și cu o pălărie pe cap, cântăreaţa s-a fotografiat într-un leagăn, cu plaja pe fundal.

Secretul siluetei adolescentine este faptul că, de ani buni, nu se abate de la rutina zilnică: sport, odihnă și dieta sănătoasă. La o înălţime de 1,72 cm, cântăreaţa are 57 de kilograme, exact greutatea pe care o avea în liceu.

De la o vârstă toată lumea începe să cam scârțîie, trebuie să recunoaștem asta! Accidentele sunt inevitabile. Am avut și eu un picior rupt în vara anului trecut. Am avut o dublă ruptură de rotulă și am stat cu orteză șase săptămâni. Am avut nevoie de recuperare vreo 3-6 luni și nu a fost deloc ușor până când piciorul și-a recăpătat funcționalitatea la capcitatea lui maximă. Nu contează ce s-a întâmplat, a fost un accident, cazi în genunchi, cazi, pur și simplu!”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru click.ro

Citeste si Provocarea zilei: iluzie optică doar pentru genii. Găseşte câinele din dormitor în şapte secunde!