Anca Ţurcaşiu a făcut marele anunţ după 23 de ani de relaţie cu soţul ei. A dat vestea chiar când erau în vacanţă FOTO

Anca Țurcaşiu a făcut marele anunţ după 23 de ani de relaţie cu soţul ei. A dat vestea chiar când erau în vacanţă.

14 ian. 2020, 10:57

În ultima perioadă s-a zvonit că Anca Țurcașiu și soțul ei sunt la un pas de divorț, însă vedeta le-a dat tuturor vestea cea mare, scrie playtech.ro. Chiar când erau plecați în vacanță, cei doi s-au fotografiat și în ipostaze inedite, spre marea bucurie a fanilor din mediul online. În fotografii se poate vedea și ce destinație a ales aceasta pentru a marca un moment cât se poate de important.

Ce anunț a făcut Anca Țurcașiu, după 23 de ani de relație cu soțul ei

Anca Țurcașiu și-a anunțat fanii că își celebrează aniversarea de nuntă, tocmai în Peru, acolo unde au plecat într-o vacanță pe cinste. Mai exact, vedeta și soțul său, Cristian Georgescu au marcat începutul anului 2020 printr-o escapadă foarte romantică. Cei doi au ales să viziteze și renumitul sat incaș Machu Picchu. A fost destinația pe care au ales-o la împlinirea celor 23 de ani de când și-au jurat iubire veșnică, în fața altarului. Vedeta de 49 de ani arată foarte bine și este foarte activă și la această vârstă. Le-a arătat tuturor că s-a bucurat de momentele departe de țară, în care s-a relaxat pe deplin.

Citeşte şi Anca Serea, dezvăluiri despre cum face amor cu Adi Sână într-o casă plină de copii

Actrița a ales să împărtășească imaginea din vacanță, alături de un întreg album, pe cinste, din vacanța aniversară. Aceasta apare în diverse ipostaze cu soțul ei și în toate fotografiile e cu zâmbetul pe buze și afișează un aer foarte optimist. Se pare că zvonurile negative nu au afectat-o foarte mult, pentru că a preferat să se bucure de vacanță și să le dea peste nas cârcotașilor. Anca Țurcașiu a primit foarte multe comentarii, prin care urmăritorii de pe rețeaua socială au felicitat-o și i-au lăsat diverse comentarii, cu urări de bine.

„De 23 de ani împreună! La mulți ani! #iubireamea”, a transmis Anca Țurcașiu, prin intermediul unei postări pe Instagram.