Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență: ”Am avut obsesia cântarului”

Anca Țurcașiu își ascunde vârsta cu multă pricepere și reușește la fel de bine să aibă și silueta pe care și-o dorește. Vedeta a dezvăluit recent câte kilograme are la vârsta de 50 de ani, dar și care este motivul pentru care a dezvoltat o obsesie pentru a se menține slabă.

26 mart. 2021, 09:07
Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență: ”Am avut obsesia cântarului”

Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat la 50 de ani! Actrița împlinește vârsta de 51 de ani în mai puțin de o lună, însă nu se teme să își expună vârsta și nici greutatea. Aceasta a recunoscut faptul că a avut părinți cu probleme la capitolul greutate, iar acest lucru a făcut-o să dezvolte o obsesie din a se menține slabă.

Anca Țurcașiu a ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență. Chiar dacă acest lucru o face fericită, artista recunoaște că s-a cântărit obsesiv mare parte din viață și în cele din urmă a realizat că nu este deloc sănătos. Mai mult decât atât, actrița a mărturisit că niciodată nu a crezut că este destul de slabă, deși a făcut atletism de performanță în copilărie și mereu a afișat o siluetă perfectă.

Citește și: Anca Ţurcaşiu, în costum de baie la 50 de ani. Internauţii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginea

Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat la 50 de ani

”Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte”, a mărturisit Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Vedeta are 50 de ani, 57 de kilograme și o înălțime de 1,72, exact cât avea și în perioada liceului. „Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucru minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a dezvăluit actrița.

Citește și: Cornelia Catanga a murit la 63 de ani din cauza COVID