Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Rutina care întârzie procesul de îmbătrânire

Anca Țurcașiu, cunoscută cântăreață și vedetă, impresionează cu aspectul său tânăr și vital, deși datele din buletin arată că are 53 de ani. Care este secretul tinereții ei și rutina pe care o urmează pentru a se menține în formă maximă?

07 feb. 2024, 10:01
Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Rutina care întârzie procesul de îmbătrânire
Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Rutina care întârzie procesul de îmbătrânire

Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Artista dezvăluie că alimentația echilibrată, exercițiile fizice regulate și un somn odihnitor sunt trei componente esențiale ale rutinei sale de întreținere. Cu toate că se gândește să apeleze la proceduri estetice în viitorul apropiat, Anca se concentrează în prezent pe metode naturale pentru a-și menține vitalitatea.

„Mi-ar plăcea să intervin în viitor cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului, și mă refer aici, în special, la zona gâtului. Cred că alimentația corectă, somnul și sportul ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire. Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine!”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Viva!.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, dieta drastică cu care vrea să dea jos kilogramele acumulate în vacanță. Consumă zilnic această salată: „Fasole verde, ou fiert, niște ceapă”

Renunțând la carne, lactate și produse făinoase, vedeta a adoptă o alimentație sănătoasă pe care o împărtășește adesea cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Totuși, artista recunoaște că nu este perfectă și că se confruntă și cu câteva vicii.

Chiar dacă face mult sport și are o siluetă de invidiat, Anca Țurcașiu a fost surprinsă în mai multe rânduri cu țigara în mână, atât pe social media, cât și în spațiul public. De asemenea, consumul său ocazional de alcool, în special un pahar de vin roșu sec, reprezintă un alt obicei nesănătos pe care vedeta recunoaște că ar trebui să-l elimine.

„Am vicii, am mai spus asta. Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate”, a mai spus Anca Țurcașiu.

În ciuda acestor mici vicii, Anca Țurcașiu se bucură de o stare de sănătate și vitalitate remarcabilă pentru vârsta ei și își propune să continue să își îngrijească corpul și sănătatea pe măsură ce îmbătrânește.