Anca Țurcașiu, dieta drastică cu care vrea să dea jos kilogramele acumulate în vacanță. Consumă zilnic această salată: „Fasole verde, ou fiert, niște ceapă”

Anca Țurcașiu a dezvăluit ce mănâncă atunci când simte că trece printr-o perioadă în care a pus kilograme pe ea.

29 sept. 2023, 17:44
Anca Țurcașiu, dieta drastică cu care vrea să dea jos kilogramele acumulate în vacanță. Consumă zilnic această salată: „Fasole verde, ou fiert, niște ceapă”

Anca Țurcașiu a plecat într-o vacanță de câteva zile, unde s-a relaxat și s-a bucurat de soare. Faptul că a ieșit din rutina personală nu prea a ajutat-o pe actriță fiindcă a pus câteva kilograme în plus. „În vacanță, nu se ține regim, se mănâncă. Acasă, când ajungi acasă, se ține regim, pentru că nu te mai încap fustele și pantalonii. Fasole verde, ou fiert, niște ceapă.. o salată care îmi ajunge întreaga zi. Trebuie să încap în costumele de scenă, asta e.”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele sociale.

Citește și Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan

Anca Țurcașiu a mărturisit că sportul e o activitate nelipsită din viața ei încă din copilărie și că a ajutat-o enorm să rămână la o greutate constantă cam toată viața ei.

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a spus aceatsa într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Artista a vorbit și despre cum obține broznul perfect, care îi aduce o mulțime de aprecieri. „Stau la soare doar după ora 4 sau până în ora 10. Dacă stai până în ora 10 și după ora 4, nu ai nevoie de nicio protecție și atunci mă bronzez cât mai corect și rămâne și bronzul acolo, pentru că nu este pielea agresată de către soare”, a mai spus ea.

Citește și Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf ar fi jefuit-o de 2 milioane de euro


Calendar 2024