Anca Țurcașiu își dă voie să iubească din nou, la trei ani de la divorț: „Nu ai cum să spui nu iubirii”

După o căsnicie de 22 de ani, Anca Țurcașiu și soțul ei de la vremea aceea, medicul Cristian Georgescu, au divorțat. Acum, vedeta pare că a înflorit și este mai fericită ca niciodată.

01 dec. 2023, 16:51
Anca Țurcașiu își dă voie să iubească din nou, la trei ani de la divorț: „Nu ai cum să spui nu iubirii”
Anca Țurcașiu nu spune nu unei noi povești de dragoste

În 2020, Anca Țurcașiu punea punct unei căsnicii care a durat 22 de ani. Chiar dacă toată lumea a fost șocată de această veste, iar însuși actrița a suferit enorm de mult atunci, acum, vedeta pare că este mai fericită ca iciodată. Și-a redescoperit pasiunile, investește foarte mult timp în ea și în activitățile pe care le face cu drag și nu soune „nu” unei noi relații, dacă aceasta se va ivi în viitor.

„Nu am pe nimeni, sunt singură și mi-e foarte bine așa, nu am ce să spun. Nu stau să o caut eu așa (n.r. sufletul pereche) dacă e să se întâmple nu spun nu iubirii, nu ai cum să spui nu iubirii. Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre. Important este să fim sănătoși și să avem de lucru și să fim bine și să oferim iubire”, a spus Anca Țurcașiu pentru Spynews.ro.

Citește și: Anca Țurcașiu, despre persoana care i-a fost alături în cea mai dificilă perioadă a vieţii. „El a fost tot timpul acolo!”

Chair dacă divorțul este un moment dificil în viața unei persoane, Anca Țurcașiu spune că acest eveniment greu de gestionat la vremea aceea i-a adus, în cele din urmă, extrem de multe avantaje și a avut și părți pozitive. În prezent, vedeta este sigură de faptul că este o variantă mai bună a sa și că viața a supus-o lucrurilor cu un scop anume.

„Tot ce s-a schimbat în viața mea a fost pentru a avea o variantă mai bună a mea astăzi. Nu neapărat divorțul, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele. Pot să spun că astăzi mă simt ca și cum am ajuns la cea mai bună versiune a mea de până acum, din toate punctele de vedere. Multe lucruri s-au schimbat în bine”, mai spune actrița.

Chiar dacă schimbarea este una uriașă, motiv pentru care multe cupluri se complac într-o relație toxică, Anca Țurcașiu spune că a învățat în acea perioadă cât e de puternică și că, în final, nu e atât de greu să o iei de la capăt. Același sfat îl are vedeta și pentru persoanele care nu se mai regăsesc într-o poveste de dragoste, deoarece timpul le vindecă pe toate.

Citește și: Anca Ţurcaşiu a renunţat la apa din comerţ de ani buni, pentru a folosi o apă specială: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Nimeni nu crede acest lucru (n.r. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine.

Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a mai spus Anca Țurcașiu.