Anca Ţurcaşiu a renunţat la apa din comerţ de ani buni, pentru a folosi o apă specială: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Anca Ţurcaşiu a fost mereu una dintre femeile frumoase ale României. Şi este şi acum, când a descoperit un secret care a ajutat-o să se simtă revigorată şi să aibă silueta pe care o avea în liceu. Ea a renunţat complet la apa din comerţ şi se hidratează cu o apă "specială".

08 iul. 2023, 14:52
Anca Ţurcaşiu a renunţat la apa din comerţ de ani buni, pentru a folosi o apă specială: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Anca Ţurcaşiu a explicat care este secretul graţie căruia se simte revigorată, cu tonus şi ca la a doua tinereţe. Vedeta susţine că a renunţat de ani buni la apa din comerţ şi că foloseşte o apă alcalină, care este cu totul aparte faţă de celelalte ape.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. O apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, conform Click.

Citeşte şi Rapha Araujo, femeia Hulk care atrage toate toate privirile. Cum a ajuns să mănânce șapte mese pe zi

Anca Ţurcaşiu a împlinit 52 de ani, dar este un exemplu pentru generaţia tânără, ea arătând impecabil. Chiar dacă a recunoscut că nu prea a avut grijă de ea, în tinereţe, şi că  abia după divorţ s-a redescoperit şi „a investit în ea”. Acum este mândră că a revenit la silueta pe care o avea în liceu.

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav.Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a povestit Anca Ţurcaşiu,

Citeşte şi  Câte calorii trebuie să arzi ca să slăbești. Activitățile care te ajută să dai jos mai repede kilogramele în plus

Ea le-a dat un sfat şi tinerelor din ziua de azi, explicând cum ar trebui să se bronzeze, chiar şi fără a folosi cremă de protecţie.

„Stau la soare doar după ora 4 sau până în ora 10. Dacă stai până în ora 10 și după ora 4, nu ai nevoie de nicio protecție și atunci mă bronzez cât mai corect și rămâne și bronzul acolo, pentru că nu este pielea agresată de către soare”, a explicat vedeta.