Anca Țurcașiu, mărturisiri emoționante la un an de la divorț. „Am învățat să iert și să merg mai departe”

Anca Țurcașiu a anunțat în iulie 2020 că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Acum, vedeta spune că a trecut peste acest moment şi este mai liniţtită ca niciodată!

21 oct. 2021, 08:08
Anca Țurcașiu, mărturisiri emoționante la un an de la divorț. „Am învățat să iert și să merg mai departe”

Anca Țurcașiu, mărturisiri emoționante la un an de la divorț. Vedeta a anunțat în iulie 2020 că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Acum, Anca Ţurcaţiu spune că a trecut peste acest moment şi este mai liniţtită ca niciodată!

Anca Țurcașiu, mărturisiri emoționante la un an de la divorț

„Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică, fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire! Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru Click!.

Anca Ţurcaşiu, despre divorţ: „Poate că am ieşit şifonată, dar sunt mai înţeleaptă”

Vedeta a dezvăluit şi secretul formei sale incredibile la 51 de ani: „Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”.