Anca Ţurcaşiu, despre divorţ: „Poate că am ieşit şifonată, dar sunt mai înţeleaptă”

Invitată la emisiunea moderată de poetul Mircea Dinescu, Anca Ţurcaşiu a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre viaţa personală.

06 iun. 2021, 16:09

Anca Ţurcaşiu a povestit în emisiunea Poezie şi delicateţuri de la Prima TV cum a trecut prin divorţul de medicul Cristian Georgescu, dar şi cum a devenit vegetariană.

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune„, a precizat artista.

Anca Ţurcaşiu este vegetariană de peste 30 de ani

La 51 de ani, Anca Ţurcaşiu este într-o formă fizică de invidiat şi are o siluetă după care tânjesc multe tinere. Şi asta se datorează, în mare parte, alimentaţiei vegetariene căreia i-a rămas fidelă timp de 30 de ani. Artista a povestit că s-a născut vegetariană şi că, în copilărie, era forţată să mănânce carne. A renunţat la acest aliment atunci când a plecat din casa părintească.

Citeste si Motivul pentru care Cristian Ţânţăreanu a afirmat despre Anca Ţurcaşiu şi fostul ei soţ că ar fi frecventat cluburi de swingeri: „Atunci am început să spun tot felul de prostii…”

M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute„, dezvăluie cântăreaţa.

În plus, artista s-a confruntat şi cu o problemă de sănătate serioasă din pricina căreia a trebuit să renunţe şi la lactate.

Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele„, spune Anca.

Gestul pe care artista vrea ca toţi bărbaţii să-l facă pentru ea

Artista a dezvăluit, totodată, o amintire tare dragă din copilărie. Mai exact, un gest pe care-l făcea bunicul ei faţă de ea, gest pe care l-a căutat în relaţiile cu toţi bărbaţii cu care a fost.

Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu„, a dezvăluit artista.

Citeste si Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență: ”Am avut obsesia cântarului”


loading...
Partenerii noștri