Anca Țurcașiu nu ține niciun fel de dietă. Cum reușește actrița să arate senzațional la 53 de ani: „Trebuie doar să vrei”

Anca Țurcașiu pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe. La 53 de ani, actrița are un corp de invidiat, fără să țină vreo dietă.

10 mai 2023, 10:30
Anca Țurcașiu nu ține niciun fel de dietă. Cum reușește actrița să arate senzațional la 53 de ani: „Trebuie doar să vrei”
Cum se menține Anca Țurcașiu în formă la 53 de ani

Anca Țurcașiu spune că nu ține nicio dietă de slăbire specifică, silueta ei impecabilă fiind rezultatul unui stil de viață sănătos. Actrița a renunțat cu mult timp în urmă la diete și nu s-ar întoarce la ele, pentru că acestea nu dau rezultate de durată.

„Nu, e un mod de viață. Nu stau să mai fac diete. Dietele au rolul de a slăbi și după aceea au rolul de YoYo, după ce slăbești se întorc înapoi kilogramele. trebuie să faci totul cu rațiune.

Mi-a, înfrânt poftele și mănânc doar ce trebuie, sunt foarte disciplinată. Contează mai mult sănătatea mea și forma în care mă simt, decât niște lucruri care mi-ar face rău”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Antena Stars.

Citește și: Imagini incendiare cu Anca Țurcașiu în cușeta CFR. Artista s-a dezbrăcat de haine și inhibiții și s-a pozat în ipostaze sexy

Vedeta mai apelează și la un alt truc pentru a se menține în formă și la 53 de ani. Pentru a se hidrata, ea nu mai consumă apă din comerț.

„Nu mai beau apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază de toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmo spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.

Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc cremă. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”, a mai spus vedeta.

Citește și: Anca Țurcașiu a răbufnit! Cât de greu a fost pentru vedetă să treacă prin divorț: „Numai Dumnezeu știe și va rămâne acolo”

Anca Țurcașiu are și un program de mișcare încă de la prima oră a dimineții, lucru care o ajută să se mențină în formă.

„Dacă vrei să te miști și nu ai timp, poți să faci asta și acasă cu ușurință. Sunt atâtea exerciții pe internet și atâtea soluții ca să te antrenezi. Trebuie doar să vrei, să ai disponibilitate și voință.

Eu fac în fiecare dimineță 30 de minute de mișcare. Încearcă și tu”, a explicat ea, pe rețelele sociale.

Rolul psihicului este foarte important, așa că pe lângă îngrijirea corpului, Anca Țurcașiu are grijă să se încarce zilnic cu energie pozitivă.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii care cu adevărat merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”.