Anca Țurcașiu a răbufnit! Cât de greu a fost pentru vedetă să treacă prin divorț: „Numai Dumnezeu știe și va rămâne acolo”

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc, care s-au remarcat prin discreție și delicatețe. Aceasta a preferat de-a lungul timpului să păstreze problemele pentru ea, evitând să „dea cu subsemnatul” către presa mondenă. Acum aceasta a pus pentru prima oară în discuție momentul divorțului și, în special, cât de mult a afectat-o.

16 apr. 2023, 22:31
Anca Țurcașiu a răbufnit! Cât de greu a fost pentru vedetă să treacă prin divorț: „Numai Dumnezeu știe și va rămâne acolo”

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele de la noi din țară care poate să strălucească, indiferent de problemele și lucrurile negative din viața ei. Aceasta radiază și poate să molipsească pe oricine cu energia sa debordantă. Cu toate că a ajuns deja la frumoasa vârstă de 52 de ani, Anca Țurcașiu a reușit să își păstreze sufletul, cât și corpul de adolescentă.

Citește și: Anca Țurcașiu a dezvăluit cum are de gând să-și refacă viața sentimentală: „Toată viața am fost o femeie curtată și sunt”

Puțină lume știe, totuși, câtă suferință ascunde sufletul ei. Aceasta este fericită în prezent, însă în trecutul apropiat s-a confruntat cu o durere de nedescris, fiind nevoită să treacă prin cele mai dificile momente din viața sa. Totul s-a tras de la divorțul de Cristian Georgescu, prin care vedeta a trebui să treacă singură. Cu toate că ea a fost cea care a luat decizia de a pune capăt relației, vedeta admite că în realitate, vindecarea a fost cu mult mai grea decât ar fi crezut. Cu toate că a trecut prin clipe de coșmar, aceasta este convinsă că este nevoie ca ambii parteneri să fie fericiți, pentru ca o relație să fie funțională.

Anca Țurcașiu: „Va rămâne între mine și El”

Indiferent de clipele dificile pe care trebuia să le suporte singură, Anca Țurcașiu a ales să fie o persoană rezervată. Din acest motiv, vedeta nu a vorbit despre viața ei personală și a încercat să facă față sinură problemelor. Se pare că indiferent de obstacole, aceasta a reușit să rămână demnă și discretă.

„Ideea este că atunci când am făcut lucrul acesta a fost extrem de asumat, a fost un act de curaj foarte mare și cred că aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea.(…)Cum ar fi să-mi spăl rufele în public și să spun cu adevărat ce simt, sau ce s-a întâmplat în viața mea, ar fi un lucru total greșit.Numai Dumnezeu știe și va rămâne acolo, între mine și El. Nu trebuie nimeni să știe ce dureri am, ce probleme.”, a spus Anca Țurcașiu, conform VIVA.

Citește și: Anca Țurcașiu, secretul dietei sale. Cum reușește să se mențină în formă la 52 de ani: „A fost ceva natural, nu mi-a fost greu deloc”