Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look. Ce şi-a făcut actriţa la păr: „Semeni cu Marilyn Monroe”

Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look. Actriţa a trecut printr-o perioadă dificilă anul trecut, când a divorţat de Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Acum, pare că şi-a revenit după despărţire şi se bucură de fiecare zi din viaţa ei.

10 nov. 2022, 10:24
Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look. Ce şi-a făcut actriţa la păr: „Semeni cu Marilyn Monroe”
Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look

Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look. Locul în care şi-a găsit dintotdeauna refugiul, mai ales în această perioadă, de când este divorţată, este scena, acolo unde se simte foarte bine. Este una dintre cele mai apreciate actriţe şi reuşeşte de fiecare dată să se ridice la înălţimea aşteptărilor fanilor.

Citeşte şi: Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu se menține tânără la 52 de ani. „O beau zilnic, dar şi mă spăl cu ea!”

Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, Anca Ţurcaşiu este mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze, iar cu prietenii virtuali are o relaţie specială. Fie că este acasă, la teatru sau în vacanţă, vedeta îi ţine fanii la curent cu aproape toate activităţile sale.

Recent, a reușit să îi surprindă cu o apariție de-a dreptul neașteptată. Vedeta și-a schimbat complet imaginea, venind în fața urmăritorilor ei cu părul mult mai scurt și blond. Dincolo de uimire, fanii nu au putut să nu remarce asemănarea izbitoare dintre vedetă și regretata Marilyn Monroe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Reacţiile nu au întârziat să apară, toate pozitive, chiar dacă au realizat că ar fi vorba doar de o perucă. „Wow! Îti sta foarte bine! Esti superba/ Semeni cu Marilyn Monroe”, i-au comentat unii fani.

Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viaţa amoroasă după divorţ

Anca Țurcașiu a făcut o mărturisire neașteptată, a declarat că mulți bărbați sunt speriați de personalitatea ei şi de aceea nu prea îndrăznesc să facă primul pas.

Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu.

Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.

Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești.

Ai mai auzit așa ceva?! Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: „Ai 10 minute?”. „Da, tată!”. „Vreau să îți citesc două poezii”. Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul, care să mă mângâie”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru Viva.ro.