Anca Ţurcaşiu l-a prezentat tuturor: „El este iubitul meu”

Anca Ţurcaşiu l-a prezentat tuturor pe prietenul ei, Prinţ, la care ţine foarte mult. După ce a divorţat, artista încearcă să profite de libertate şi să facă lucrurile care îi fac plăcere. Unul dintre ele este echitaţia şi are şi un cal preferat.

26 iun. 2022, 17:03
Anca Ţurcaşiu l-a prezentat tuturor: „El este iubitul meu”
Anca Ţurcaşiu l-a prezentat tuturor

Anca Ţurcaşiu l-a prezentat tuturor. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, frumoasa vedetă este într-o formă fizică excelentă, astfel încât se pozează ori de câte ori prinde ocazia în costum de baie.

Citeşte şi: Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu se menține tânără la 52 de ani. „O beau zilnic, dar şi mă spăl cu ea!”

Anca Ţurcaşiu l-a prezentat tuturor

Ce i-a impresionat și mai mult pe fani, recent, a fost un instastory, prin care își arăta afecțiunea față de un armăsar.  ”El este Prinț, el este iubitul meu, Prinț, din fiecare an. Acum mă pupă, da iubitule.”, a spus Anca Țurcașiu.

Ulterior, vedeta a postat și o fotografie pe pagina sa de Instagram, unde le-a reamintit fanilor despre ”prietenul” ei. ”Vă reîmprospătez memoria. El este prietenul meu. Prinț. În fiecare an.”, a scris Anca Țurcașiu în descrierea fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou. Spre deosebire de alte femei care se simt dărâmate după un divorț, artista a demonstrat că este o femeie puternică și că este capabilă să ia viața de la zero.

Cântăreața arată și se simte excelent în pielea ei şi este hotărâtă să își refacă viața, însă nu ştie dacă s-ar mai căsători sau nu.

Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea… timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament. Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine‘, a declarat Anca Ţurcaşiu, pentru Viva.ro.