Anca Ţurcaşiu, şedinţă foto incendiară. Artista a împlinit sâmbătă 51 de ani

Anca Țurcașiu a împlinit sâmbătă 51 de ani, ocazie cu care a pus pe Youtube imagini de la o ședință foto senzuală, pe care a făcut-o vara trecută pe plajă.

08 mai 2021, 20:16

„M-am hotărât! Pe 8 mai voi urca pe canalul meu de Youtube ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrățișez!”, anunța Anca Țurcașiu vineri, pe Instagram, cu o zi înainte de aniversarea zilei sale de naştere.

Astfel, artista a făcut public un filmuleț making-off, de la ședința foto pe care a realizat-o vara trecută. „Am revenit cu ședința foto semnată Mircea Marinescu, realizată la 50 de ani. Mi-am propus asta acum 11 ani, dupa cea realizată la 40 de ani. Iată ce-a ieșit. Vă las pe voi să comentați fotografiile!„, a anunţat Anca Ţurcaşiu.

Citeşte şi Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență: ”Am avut obsesia cântarului”

Anca Țurcașiu a dezvăluit, de curând, că reușește să să se mențină în formă fiind foarte atentă la alimentație. Ea a recunoscut, însă, că mult timp a fost obsedată de cântar.

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, spunea artista, la Antena Stars.

Citeşte şi Anca Țurcașiu, de nerecunoscut după divorț. Cum a reușit actrița să treacă peste acel moment al vieții ei. Dezvăluiri incredibile!

Tot vara trecută, în luna iulie, Anca Țurcașiu anunţat pe Facebook, că a divorțat de Cristian Georgescu, bărbatul care i-a fost alături aproape 20 de ani şi împreună cu care are un fiu.


loading...
Partenerii noștri