Anca Ţurcaşiu şi-a revenit după divorţ. Mesajul publicat pe Internet: „Trăiesc senzaţii uluitoare”

Anca Ţurcaşiu a surprins pe toată lumea când a anunţat că divorţează de soţul ei, George Cristian, după mai bine de 20 de ani de căsătorie. Artista nu a declarat nimic pe acest subiect, dar, se pare, că la trei luni de la vestea dată, şi-a revenit.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 06:25
Anca Ţurcaşiu şi-a revenit după divorţ. Mesajul publicat pe Internet: „Trăiesc senzaţii uluitoare”

Mesajele postate pe pagina sa de Facebook arată că, în toată această perioadă, vedeta s-a concentrat pe propria persoană. „Mi-am descoperit în vara asta un hobby nou: marșul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de chinuitoare din copilărie, eu fiind cam împiedicată natural… Mărșăluind azi, trăiesc senzații uluitoare: liniște, entuziasm, motivația de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri.

E sănătos să-ți dai o pauză de respirație. Să mergi la mare. Să citești. Să stai cu tine. Să te uiți înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici„, a scris vedeta pe reţelele de socializare.

Mi-am descoperit în vara asta un hobby nou: marșul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de…

Publicată de Anca Turcasiu pe Luni, 12 octombrie 2020

Anca Ţurcaşiu, în costum de baie la 50 de ani. Internauţii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginea

Anca Ţurcaşiu a divorţat după o căsnicie de 20 de ani

Anca Țurcașiu a anunţat pe Facebook, că a divorțat de Cristian Georgescu, bărbatul care i-a fost alături aproape 20 de ani şi împreună cu care are un fiu. Actriţa a mărturisit că a relația a ajuns, din păcate, la sfârșit.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!„, a scris Anca Țurcașiu.