Anchetă dificilă în cazul crimelor de la fabrica de pe Bd. Timişoara din Capitală. Medicii IML au stabilit cum au murit paznicii

Cei doi suspecţi în cazul bărbaţilor găşiţi decedaţi în incinta unei fabrici din sectorul 6 al Capitalei au fost reţinuţi marţi. Cei doi suspecţi sunt fraţi şi au revenit de curând din străinătate. Ei le-au spus anchetatorilor că nu-i cunoşteau pe bărbaţi găsiţi decedaţi. În ceea ce-i priveşte pe cei doi paznici de la fabrica de ciment, medicii legişti au stabilit că au murit în urma loviturilor. Mai mult, o rudă a unui dintre bărbaţii găsiţi decedaţi le-a spus jurnaliştilor că cei doi ar fi fost aruncați de la etaj. Pe lângă cazul celor doi bărbaţi, criminaliştii investighează şi o altă moarte suspectă a unui al treilea paznic, în septembrie anul trecut. 

RomaniaTV.net
17 iul. 2018, 14:44
Anchetă dificilă în cazul crimelor de la fabrica de pe Bd. Timişoara din Capitală. Medicii IML au stabilit cum au murit paznicii

Cei doi suspecți reținuți, marți dimineață, în dosarul deschis în cazul celor doi paznici găsiţi decedaţi la fabrica de ciment din Captală au fost audiaţi de procurori. Ei sunt acuzaţi de omor şi omor calificat în acest caz. Cei doi tineri reţinuţi sunt suspectaţi şi în cazul unui alt paznic mort anul trecut, în aceeaşi fabrică. 

Anchetatorii au refăcut filmul celor trei crime şi susţin că bărbaţii i-au aruncat pe cei doi paznici de la etajul unu într-o hală dezactivată din incinta fabricii in care lucrau. Anul trecut suspecţii l-ar fi bătut pe un alt paznic până l-au omorât. I-au produs victimei fracturi craniene care au dus la decesul acestuia. Când au fost aduşi la audieri suspecţii susţineau că nici măcar nu îi cunosc pe paznicii morţi.

Legiştii au făcut autopsia celor doi paznici găsiţi morţi şi au stabilit preliminar că au murit în urma leziunilor produse prin lovire. Rudele lor susţin că bieţii oameni au fost aruncaţi de la etaj.

„A fost aruncat de la înălţime şi asfixiat”, a declarat o rudă a unuia dintre paznicii găsiţi decedaţi luni în incinta fabricii de ciment de pe Bd. Timişoara din Bucureşti.

Cei doi supecţi au plecat în străinătate imediat după ce a fost găsit mort primul paznic în septembrie anul trecut. Ulterior au revenit şi iată că au fost găsiţi morţi alţi doi paznici.

Ancheta este una complicată şi asta pentru că exită două ipoteze: ori cei doi paznici au fost omorâţi prin lovire cu obiecte contodente ori au fost aruncaţi de la etaj. 

Doi bărbaţi în vârstă de 52 de ani, respectiv 65 de ani, au fost găsiţi morţi luni în incinta unei fabrici de ciment pe Bulevardul Timişoara din Capitală. Cei doi lucrau ca paznici ai fabricii şi au fost găsiţi decedaţi şi împachetaţi în folii de plastic. Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri.