Anchetă în cazul copilului de doi ani ajuns în comă alcoolică la spital la Vaslui

Poliţiştii vasluieni au declanşat, luni, o anchetă în cazul copilului de doi ani, transportat la spital, duminică seară, în comă alcoolică şi cu hipotermie, pentru a stabili dacă părinţii băieţelului pot fi acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 06:57
Anchetă în cazul copilului de doi ani ajuns în comă alcoolică la spital la Vaslui

Părinţii copilului în vârstă de doi ani, care a ajuns la spital cu ambulanţa în stare de comă alcoolică şi cu hipotermie, ar putea fi cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului dacă se va stabili că aceştia i-au dat de băut fiului lor.

Un copil de doi ani, în comă alcoolică. Vezi reacţia incredibilă a mamei sale VIDEO

În acest sens, Poliţia Orăşenească Negreşti a declanşat o anchetă la familia în cauză, care va trebui să dea explicaţii pentru starea în care copilul a ajuns la spital.

„Poliţiştii din Negreşti au ajuns la domiciliul părinţilor, într-o primă fază, imediat după ce copilul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. Nu s-a putut comunica cu niciunul dintre ei, ambii fiind într-o stare avansată de ebrietate. De aceea, va trebui stabilit dacă acel copil transportat în comă la spital a consumat băuturi alcoolice în mod accidental sau i-a fost dat de băut de către propriii părinţi”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

În prezent, starea copilului aflat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui este stabilă, el fiind ieşit din comă şi sub tratament medical.

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea vasluiană Cioatele, a fost transportat la spital, duminică seară, în comă alcoolică şi cu hipotermie, fără ca echipajul medical să poată afla în ce condiţii băieţelul a ajuns în acea stare, având în vedere că părinţii copilului se aflau într-o stare avansată de ebrietate, la fel ca şi persoana care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe.