Ancheta în cazul morţii lui Ilie Balaci, la final. Anunţul de ultimă oră al Ministerului Sănătăţii

Ministerul Sănătății a anunțat primele concluzii în privința morții lui Ilie Balaci, în urma acuzațiilor potrivit cărora fostul fotbalist ar fi putut fi salvat dacă i s-ar fi aplicat tratamentul corect.

RomaniaTV.net
24 oct. 2018, 12:42
Ancheta în cazul morţii lui Ilie Balaci, la final. Anunţul de ultimă oră al Ministerului Sănătăţii

Ministerul Sănătăţii a finalizat raportul privind ancheta morţii lui Ilie Balaci.

„Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanță Craiova și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sănătății împreună cu reprezentanți ai Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI relevă faptul că au fost respectate procedurile în efectuarea intervențiilor medicale în cazul lui Ilie Balaci. Ambulanțele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci, precizând că această măsură se ia când nu este eliberat certificatul de deces şi se efectuează necropsia pentru a se stabili cauza morţii.

Dosar de moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci

Ilie Balaci, fosta mare glorie a Universităţii Craiova, a încetat din viaţă duminică dimineaţă, la vârsta de 62 de ani.

Anchetă după moartea lui Ilie Balaci. Ministrul Sănătăţii: Dacă se constată erori la ambulanţă, cine a greşit va suporta rigorile legii