Anchetă la centrul special din Câmpulung unde o fetiţă a fost aruncată pe geam

Anchetă la centrul pentru copii cu nevoi speciale din Câmpulung, unde o fată de 23 de ani a aruncat pe geam o colegă aflată în scaun cu rotile. După incident, şeful centrului a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă, însă nu a spus că este vorba despre un copil căzut de la etaj.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 09:50
Anchetă la centrul special din Câmpulung unde o fetiţă a fost aruncată pe geam

Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului din Argeş au demarat anchete la centrul pentru copii cu nevoi speciale din Câmpulung, după ce o fetiţă de 9 ani a fost aruncată de la etaj de o altă elevă de 23 de ani.

Iniţial, şeful centrului nu a comunicat că un copil a căzut de la etaj, ci a anunţat la 112 doar că o persoană se simte rău şi are o criză de epilepsie, potrivit reprezentanţilor ISU. Ulterior, cei de la ambulanţă au fost anunţaţi că nu mai este nevoie de deplasarea unui echipaj medical, deoarece copilul a fost dus la la spital cu un autoturism.

Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului au deschis anchete pentru a stabili dacă cineva se face vinovat de neglijenţă în supravegherea copilului.

Fetiţa diagnosticată cu tetrapareză şi care se afla într-un scaun cu rotile a fost stabilizată în spitalul din Câmpulung, iar apoi a fost transferată la Bucureşti.