Anchetă la o şcoală din Dâmboviţa după ce un părinte a acuzat că fiica sa a fost agresată sexual de un profesor

Este anchetă la şcoala din localitatea dâmboviţeană Brezoaele după ce un părinte a sesizat Poliţia cu privire la faptul că fiica sa, elevă a şcolii, ar fi fost agresată sexual de către un profesor. Dascălul, în vârstă de 52 de ani, neagă acuzaţiile.

RomaniaTV.net
21 nov. 2019, 14:26
Anchetă la o şcoală din Dâmboviţa după ce un părinte a acuzat că fiica sa a fost agresată sexual de un profesor

Politiştii din cadrul Postului de Politie Brezoaele au fost sesizaţi, joi, de către tatăl unei eleve cu privire la faptul că fiica sa a fost abuzată sexual de către un angajat al şcolii în care învaţă. Copila le-ar fi spus părinţilor că profesorul ar fi luat-o în braţe şi ar fi încercat să o sărute cu forţa.

„A strâns-o în braţe, de mijloc, după care a început profesorul să tremure şi a zis că o să facă o faptă de care o să îi pară rău, să se ruşineze de fapta respectivă, i-a luat mâinile de la ochi şi a încercat să o sărute. A reuşit să o atingă în colţul gurii, fata s-a pierdut toată, nu a mai ştiut de ea”, a povestit tatăl elevei, citat de targovistenews.ro. 

Profesorul de fizică, în vârstă de 52 de ani, recunoaşte că a chemat-o pe eleva în cabinetul sau, dar neagă acuzaţia că s-ar fi atins de ea.

Poliţiştii i-au chemat la audieri pe toţi cei implicaţi în acest scandal. Familia elevei vrea să-l reclame de profesor şi la Inspectoratul şcolar. Totodată, părinţii elevei vor cere ajutorul psihologilor, pentru consiliere.

Cazul va fi preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.