Ancheta a Poliţiei în cazul rezigorului mort la Spitalul Floreasca. Se cere deshumarea de urgenţă

Familia rezigorului mort cere deshumarea de urgență. Oamenii acuză că ambulanțierii de la Spitalul Floreasca l-au scăpat de pe targă și i-au frânt coastele. 

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 09:00
Ancheta a Poliţiei în cazul rezigorului mort la Spitalul Floreasca. Se cere deshumarea de urgenţă

Familia regizorului a depus aseară o plângere la poliţie pentru omor suspect. În acest moment, dosarul se afla la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Familia nu doreşte despăgubiri materiale, tot ceea ce doreste este să se afle adevarul şi cei vinovaţi să plătească conform legii. 

„Nu acesta este scopul nostru. Scopul nostru, conform declaraţiile medicului de pe ambulanţă cum că tatăl meu ar fi avut ambele părţi oasele fracturate şi conform şi celor spune de tatăl meu că a fost brutalizat, este să aflăm adevărul. Să aflăm cine i-a răbit sfârşitul. Înţeleg că avea 92 de ani, dar trăia şi era sănătos şi nimeni nu are dreptul să-i grăbească sfârşitul unui om care era sănătos. Consider că aceasta este o crimă. Cine i-a rupt coastele trebuie să plătească, şi trebuie să plătească conform legii. Nu dorim altceva, nu dorim despăgubiri”, a declarat Octav Fulger, fiul regizorului decedat.