ANCHETĂ la un liceu din Dolj. O profesoară, acuzată că ar fi agresat verbal o elevă

O anchetă urmează a fi demarată de ISJ Dolj la Liceul Tehnologic "C. N. Plopşor" din localitatea Pleniţa. O profesoară ar fi agresat verbal o elevă, ameninţând-o că o dă cu capul de tablă, iar incidentul a fost filmat de elevi.

01 iun. 2016, 17:21
ANCHETĂ la un liceu din Dolj. O profesoară, acuzată că ar fi agresat verbal o elevă

Profesoara de matematică de la Liceul Tehnologic „C. N. Plopşor” din localitatea Pleniţa, judeţul Dolj, a fost filmată, miercuri, în timp ce striga la o elevă care nu reuşea să rezolve o problemă. Mai mult, elevii au declarat că dascălul ar fi lovit fata, scrie Mediafax.

Eleva de clasa a XI-a a fost scoasă la tablă de profesoara de matematică şi i s-a cerut să rezolve o problemă. Pentru că fata nu a priceput, profesoara şi-a pierdut răbdarea şi a început să strige la ea.

Te dau cu capul de tablă… Măi, deci e 2n+1! Mă! Două gogoşi plus un leu. Câte gogoşi fac? Trei? Băi fetiţo eşti… cum să spui că două gogoşi plus un leu fac trei gogoşi? Ia pune tu într-o plasă două gogoşi şi un leu şi spune-i ei să ia trei gogoşi din plasă. Poate? Ce vorbeşti aberaţiile astea? (…) Două… era să zic acu’ da’ mă abţin. Doi măgari plus un măgar, ca să nu zic altceva„, a spus profesoara.

Directoarea Liceului Tehnologic „C. N. Plopşor”, Ileana Iacob, a declarat, pentru Mediafax, că profesoara de matematică a recunoscut că şi-a pierdut răbdarea, dar a spus că nu a lovit eleva.

Doamna într-adevăr şi-a pierdut cumpătul şi într-adevăr a ţipat. Este vorba de o clasă cu învăţământ real, copiii dau examen la matematică, la 2n+1 fata i-a spus că este egal cu 3n şi doamna a încercat să îi explice că nu este aşa şi şi-a pierdut cumpătul. Nu a fost vorba de agresiune fizică. Dânsa a venit şi mi-a spus că şi-a pierdut cumpătul înainte de a apărea orice filmare„, a declarat Ileana Iacob.

O anchetă în acest caz va face şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

Citeşte şi Elevă de 14 ani din Bucureşti, AGRESATĂ de paznicul şcolii. Bărbatul a fost REŢINUT VIDEO