Ancheta morţii actriţei Natalie Wood, redeschisă după 30 de ani

Celebra actriţă Natalie Wood face valuri la 30 de ani după deces. Ancheta în cazul morţii sale a fost redeschisă, după ce un martor a declarat că a minţit în timpul primei investigaţii şi a ascuns informaţii importante. Martorul a dezvăluit recent că soţul lui Natalie Wood, actorul Robert Wagner, ar fi responsabil pentru moartea acesteia.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 09:38
Ancheta morţii actriţei Natalie Wood, redeschisă după 30 de ani

Natalie Wood a murit în noiembrie 1981 în condiţii încă neelucidate. Ea s-a înecat în timpul unei plimbări cu yachtul, în largul coastelor californiene. La acea vreme, anchetatorii au catalogat decesul drept un accident. Acum însă, Dennis Davern, căpitanul ambarcaţiunii pe care se afla victima, face dezvăluiri şocante. El spune că soţul lui Natalie Wood, actorul Robert Wagner, ar fi responsabil pentru moartea sa.

Relatarea căpitanului este destul de laconică şi nu dă informaţii foarte clare. Se pare că bărbatul îl consideră pe Wagner vinovat pentru că s-a certat cu soţia sa, în seara tragediei şi nu a făcut tot posibilul să o salveze, după ce aceasta a căzut peste bord.

Sora victimei, Lara Wood susţine la rândul ei că Dennis Davern a sunat-o într-o noapte, când era beat, şi i-ar fi povestit, plângând, ce s-a petrecut pe yacht. „A spus că toată lumea pe yaht era beată, că a avut loc o ceartă, că Natalie a căzut în apă, iar el şi RJ (Robert Wagner n.r.) n-au făăcut nimic să o ajute”, a spus Lara Wood.

Declaraţiile căpitanului ambarcaţiunii i-au determinat pe anchetatori să redeschidă cazul. Totuşi, Robert Wagner nu este considerat încă suspect. „Am primit recent informaţii care credem că sunt suficient de importante pentru a ne face să mai analizăm o dată acest caz. Robert Wagner nu este suspec”, a declarat poliţistul John Corina.

Natalie Wood, care avea 43 de ani în momentul tragediei, a fost nominalizată de trei ori la Oscar. Cele mai cunsocute pelicule ale sale sunt „Splendoare în iarbă”, „Rebel fără cauză” şi musicalul „West side story”.