Ancheta se extinde: Ce au scos scafandrii din lacul din apropierea locuinţei criminalului

Autoritățile extind ancheta în cazul crimelor de la Caracal. Potrivit România TV scafandri din mai multe județe au fost chemați pentru a căuta indicii într-un lac din apropierea locuinței criminalului. Se pare că anchetatorii au indicii cu privire la mai multe victime, potrivit sursei citate.

RomaniaTV.net
27 iul. 2019, 13:05

UPDATE: Scafandri au găsit o valiză cu o pătură, un sac menajer şi o pereche de papuci. Medici IML verifică dacă dunt indicii ale crimelor.

Autoritățile extind ancheta în cazul crimelor de la Caracal. Potrivit România TV scafandri din mai multe județe au fost chemați pentru a căuta indicii într-un lac din apropierea locuinței criminalului.

Se pare că anchetatorii au indicii cu privire la mai multe victime, potrivit sursei citate.

Poliţiştii către tatăl Alexandrei: „Auzi, bă, dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele!”

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață.

Gheorghe Dincă este tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.