Anchetatorii au reţinut doi fraţi în cazul şefului de post ucis în Vişeul de Jos

Anchetatorii au reţinut pentru 24 de ore doi indivizi, doi fraţi suspectaţi că l-au ucis pe poliţistul din Vişeul de Jos chiar în secţie. În continuare însă, arma agentului, furată în ziua crimei, este de negăsit.

07 ian. 2017, 13:01
Anchetatorii au reţinut doi fraţi în cazul şefului de post ucis în Vişeul de Jos

Doi fraţi au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș în cazul şefului de post din Viseul de Jos, care a fost asasinat în sediul politiei, transmite România TV.

Procurorii au formulat către Tribunalul Maramureș propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, urmând ca judecătorul de drepturi și libertăți să se pronunțe în vederea arestării celor doi suspecți.

Anchetatorii ar fi ştiut încă de la început că este vorba de cel putin doi agresori, care au actionat profesionist. Totusi, acestia au fost daţi de gol de un smoc de păr pe care il avea victima in pumn si care corespundea profilului unuia dintre frati.

Cei doi au cazier pentru fapte cu violență, fiind condamnați, recent, la închisoare cu suspendare, de două instanțe, una de la Maramureș și alta de la Cluj. ”Cei doi au primit măsura controlului judiciar și nu au respectat această măsură. Șeful de post era chemat să aplice legea în acest caz și de aici a pornit conflictul. Cei doi, să zicem așa, aveau cele mai multe motive să comită această crimă. Dacă șeful de post ar fi înaintat raportul că cei doi nu au respectat măsura controlului judiciar atunci această măsură ar fi fost revocată și ar fi trebuie să meargă la închisoare”.

Citeşte şi: Poliţist UCIS chiar în secţie, în Maramureş.

Şeful Postului de Poliţie Vişeu de Jos a fost găsit mort, miercuri seară, în sediul instituţiei. Prima ipoteză a fost că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, însă cercetarea la faţa locului a scos la iveală faptul că bărbatul a fost înjunghiat de două ori.